Smile
Terug naar hoofdmenu

Software voor Veiligheidsmanagement

In ieder bedrijf vinden vrijwel dagelijks ongewenste en ongecontroleerde gebeurtenissen plaats die de normale voortgang van het werk verstoren.

Zoals zaken die leiden tot nadelige of schadelijke invloeden op de veiligheid of gezondheid van mensen. Maar ook het milieu, de bewoonde omgeving, materieel zoals gereedschap, apparatuur en gebouwen en data (persoonsgegevens!) kunnen schade ondervinden.

Software voor Veiligheidsmanagement

Grip op incidenten en inzicht in risico’s

Dergelijke gebeurtenissen tasten al snel de reputatie van de organisatie aan.

Het is daarom van groot belang om (bijna) ongevallen, gevaarlijke en ongewenste situaties en ongewenst gedrag goed in kaart te brengen. Centrale registratie en bewaking zorgt voor grip op incidenten en inzicht in risico’s en preventie. Zo wordt re-actief geleerd en erger voorkomen.

Vraag online adviessessie met demo aan

Gevaarlijke situaties, (bijna) ongevallen, milieu-incidenten en meldingen inzake informatiebeveiliging. Niets ontsnapt meer aan jouw aandacht met Smile!

Duizenden gebruikers gingen jou voor

Al meer dan twintig jaar helpt Smile organisaties met software voor incidenten, (bijna) ongevallen, gevaarlijke situaties en andere meldingen op het gebied van veiligheid.

Van laagdrempelige registratie tot uitgebreide behandeling inclusief automatische signalering van de meldplicht bij de inspectie, Smile zorgt er voor dat jouw veiligheidsprocessen soepel en doeltreffend verlopen.

De hoofd-functionaliteiten zijn als volgt:

Makkelijk registreren

Makkelijk registreren

De interactieve meldformulieren van Smile kunnen eenvoudig op maat worden ingericht. Zelfs het inzetten van een ‘app’ om te melden behoort tot de mogelijkheden. Formulieren bouwen zich op door de gegevens die de melder invult: alle velden hebben daardoor altijd toegevoegde waarde.

Samen behandelen

Samen behandelen

Voor een doeltreffende behandeling is workflow beschikbaar. Via (een set van) taken en e-mail signalering wordt altijd het juiste protocol gevolgd en niets aan het toeval overgelaten.

Realtime analyseren

Realtime analyseren

De rijke CockPIT bevat onder andere taartgrafieken, lijngrafieken, staafdiagrammen, lijstjes, top-x-grafieken en rss-widgets. De mogelijkheid om door te klikken zorgt voor een volledige integratie met de achterliggende data.

Integraal verbeteren

Integraal verbeteren

Brandjes blussen is niet meer voldoende. Door te koppelen met de Verbeterplannen-module zorg je er voor dat ook structurele verbeteringen vastgelegd en bewaakt kunnen worden. De community-functionaliteit maakt dat iedereen mee kan denken over hoe het beter kan. Over pro-actief gesproken!

Ook bij Arbo-rondes en andere safety audits kan de software van Smile jou ondersteunen. Bekijk de mogelijkheden hier!