Smile
Terug naar hoofdmenu

De Suite voor Kwaliteit en Veiligheid is ook beschikbaar als speciale variant voor de zorg! Als kwaliteitsmanager of beleidsmedewerker in de zorg krijg je dagelijks vanuit allerlei kanten feedback en input rondom potentiële risico’s en verbeterkansen om de kwaliteit en veiligheid van de zorg te verhogen. Bijvoorbeeld vanuit audits, controles, klachten en veilig incidenten melden (VIM). Hoe leg je op een makkelijke manier verantwoording af over alle verplichte registraties? Hoe zorg je ervoor dat je voldoet aan actuele wet- en regelgeving, normen en richtlijnen zoals NEN, ISO en HKZ? En hoe breng je overzicht aan in het verbeteren van jouw organisatie om structureel hogere kwaliteit van zorg aan patiënten/cliënten te bieden?

Volledige oplossing

Smile biedt met de Kwaliteit & Veiligheid Suite voor de Zorg een QHSE -oplossing die je helpt te voldoen aan (zorgspecifieke) wet- en regelgeving en het borgen van alle maatregelen, VIM-meldingen, processen en activiteiten.

Samen met klanten uit de zorg

Deze Suite is speciaal voor de zorg ontwikkeld met dank aan de Smile gebruikers uit de GGZ, VVT, Gehandicaptenzorg, Ambulancezorg, Ziekenhuizen en andere zorgsectoren.

Vraag een adviessessie aan

De voordelen van de Kwaliteit & Veiligheid Suite

Met de best practice Kwaliteit & Veiligheid Suite voor de Zorg heb je een totaaloplossing in handen. Ontdek hier de pluspunten:

Eenvoudige registratie

Vragensets, meldingen van incidenten of bijvoorbeeld te nemen maatregelen, kunnen op een simpele manier worden vastgelegd. Daarna kunnen deze aan een medewerker worden gekoppeld, voorzien van een uiterste oplostermijn. Zo wordt het heel makkelijk om de toewijzing van eigenaarschap te regelen en organiseer je de betrokkenheid op individueel, afdelings- of organisatieniveau.

Taakgestuurde afhandeling

Omdat het toewijzen van akties zoals audits, self-assessments of verbeterplannen online gebeurt ben je ze nooit meer kwijt en is de voortgang van de losse en onderlinge acties in één oogopslag zichtbaar. Dit elimineert onnodige rompslomp omdat de workflow in de Suite je helpt om volledig overzicht op alle uitgezette acties te houden.

Resultaten borgen

Continu verbeteren is afhankelijk van het bewustzijn en de betrokkenheid van medewerkers. Met de Suite van Smile regel je het eigenaarschap van activiteiten met 1 druk op de knop. Op die manier wordt verbeteren iets waarbij iedereen in de organisatie dagelijks betrokken is. De PDCA-cyclus wordt in de Suite automatisch opgevolgd, waarbij het makkelijk is om op tijd bij te sturen en resultaten te evalueren.

Realtime analyse

De Suite voor Kwaliteit en Veiligheid is uitgerust met een interactief dashboard. Hiermee kun je op slimme manieren de uitgezette activiteiten in jouw organisatie ordenen, filteren, selecteren, in- of uitzoomen en nader onderzoeken en vergelijken. Zo zie je waar incidenten herhaaldelijk voortkomen of waar maatregelen haperen. Dat kan op elk gewenst moment. Hiermee heb je altijd actueel inzicht en kun je makkelijk rapportages delen.

Vraag een adviessessie aan