Smile
Terug naar hoofdmenu

Enterprise Suite: Het Smile Platform as a Service

Liever geen SaaS? Digitaliseer en optimaliseer de processen rondom risico’s, audits, incidenten, klachten en verbeteren in jouw organisatie met Het Smile Platform as a Service!

Enkele features van Het Smile Platform

✔ Volledige scheiding van de GUI-, configuratie- en codelaag
✔ Schaalbaar naar grote aantallen gebruikers en transacties
✔ Multi-lingual - en dus ook over de grenzen - inzetbaar
✔ Multi-tenant - en dus ook SaaS - inzetbaar
✔ AVG proof via o.a. 100% audit logging
✔ Volledige responsive user experience
✔ Voorspelbaar releasebeleid
✔ Gebaseerd op o.a. Java en Angular

Neem contact op!

Smile inzetten als Enterprise Platform

IT-afdelingen kunnen de digitale transformatie anno nu nauwelijks bijbenen. De business wil altijd sneller dan IT kan leveren. IT zit vaak met veel te veel werk in de backlog en te weinig budget voor echte vernieuwing. Ook zijn de benodigde programmeervaardigheden niet altijd aanwezig. Daarnaast zijn moderne systemen vaak zo complex en duurt het ontwikkelen zo lang dat de systemen al verouderd zijn als ze worden opgeleverd.

Het Smile Platform, dat aan de basis ligt van de SaaS-oplossingen van Smile, kan hier een oplossing voor bieden. Het is een low-code softwareplatform dat de snelle oplevering van business-applicaties mogelijk maakt zonder handmatig coderen en met minimale investeringen voor training en deployment.

Hoewel het platform geschikt is voor elk soort applicatie, wordt het door Enterprise klanten van Smile met name ingezet voor het digitaliseren en optimaliseren van de (compliance)processen rondom risico’s, audits, incidenten, klachten en verbeteren. Zonder dat er maatwerk nodig is, wordt er toch een applicatie op maat geleverd. Bedrijven kunnen na een ‘certificeringstraining’ zelf zorg dragen voor de implementatie, samenwerken met Smile consultants of volledig worden ontzorgd door het team van Smile.

Enkele cases uit de praktijk

Ontdek hoe NS Stations de audit- en klachtenprocessen met Smile heeft gedigitaliseerd, welke lessen zijn geleerd en wat de toekomst nog gaat brengen.

Download de gebruikerscase

 

Ontdek hoe A.S. Watson de audit- en incidentenprocessen met Smile heeft geoptimaliseerd en hoe dit zorgt voor minder derving en meer veiligheid.

Lees de praktijkcase