Smile
Terug naar hoofdmenu

Een Smile Suite als de beste totaaloplossing

De losse modules van Smile bieden gebruiksvriendelijke functionaliteiten, met in de kern het eenvoudig kunnen registreren, taakgestuurd afhandelen en realtime analyseren van onder andere vragensets uit audits, incidenten en klachten. In combinatie met elkaar winnen de modules aan kracht en bieden ze een hulpmiddel om niet alleen compliant te zijn maar ook te stoppen met brandjes blussen. Met een complete Suite zet je namelijk de stap naar integrale en continue verbetering, conform de PDCA-cyclus. Op de thema’s Kwaliteit & Veiligheid en Privacy & Informatiebeveiliging hebben wij de best passende modules samengebracht in elk een eigen Suite. Samen met de module Verbeterplannen ontstaat er zo een totaalplatform (ISMS/QHSE) voor deze risicomanagement thema’s.

Meer grip op risico’s ligt binnen handbereik

Duizenden gebruikers van Smile gingen jou voor en maakten de stap naar een complete Suite met een door ons aanbevolen combinatie van modules. De unieke koppeling tussen alle modules biedt een interactief dashboard dat in één oogopslag overzicht geeft over jouw totale risicomanagement landschap. Zo heb je op elk moment de juiste informatie voorhanden.

Ontdek de Suites van Smile

Kwaliteit & Veiligheid
Suite

De Kwaliteit & Veiligheid Suite is dé best practice tooling van Smile voor organisatie die te maken hebben met kwaliteitsnormen, controles en inspecties en dit zien als startpunt voor structurele verbetering, zoals op het gebied van fysieke of sociale veiligheid.

Ontdek de Suite

Privacy & Informatie-beveiliging Suite

De Privacy & Informatiebeveiliging Suite is dé best practice tooling van Smile om organisaties te helpen bij AVG-compliancy en te voldoen aan afgesproken normen en richtlijnen m.b.t. informatiebeveiliging. Met de Suite werk je aan structurele verbeteringen op deze thema’s.

Ontdek de Suite