Smile
Terug naar hoofdmenu

Online software voor grip op risico's in de zorg

Met de QHSE Suite van Smile transformeer je verplichte registraties van doel op zich naar katalysator voor het verbeteren van de zorg.

Waarom kiezen voor Smile?

✔ Geschikt voor diverse verplichte registraties
✔ Sneller & makkelijker registreren inclusief risicoanalyse
✔ Automatische signalering o.b.v. taakgestuurd werken
✔ Overzicht & inzicht via interactieve dashboards
✔ Inclusief module voor integraal leren & continu verbeteren
✔ Eenvoudiger voldoen aan wet- en regelgeving

Vraag een online demo aan!

 

Als leverancier van software voor grip op risico’s in de Zorg willen wij onze waardering uiten voor alle zorgkanjers die op dit moment topsport bedrijven!

 

Grip krijgen op risico’s in de Zorg is een hele uitdaging.

Hoe leg je op een makkelijke manier verantwoording af over alle verplichte registraties rondom kwaliteit, veiligheid, privacy en informatiebeveiliging? Hoe zorg je ervoor dat je voldoet aan actuele wet- en regelgeving? En hoe breng je overzicht aan in het verbeteren van de zorg om processen te stroomlijnen en kosten te verlagen?

Met de QHSE Suite van Smile transformeer je verplichte registraties rondom risico’s, audits, incidenten, klachten en verwerkingen van doel op zich naar katalysator voor minder risico en meer kwaliteit en veiligheid in de zorg.

De QHSE Suite is samen met gebruikers ontwikkeld voor GGZ, VVT, Gehandicaptenzorg, Ambulancezorg, Ziekenhuizen en andere zorgsectoren.

 

Vraag een gratis demo aan!

Veilig Incidenten Melden

Ben jij betrokken bij Veilig Incidenten Melden (VIM) in jouw zorginstelling? En wil je weten hoe jouw organisatie makkelijk incidenten kan registreren én er van kan leren?

Meer informatie