Smile
Terug naar hoofdmenu

Online software voor grip op risico's in de zorg

Met de Kwaliteit & Veiligheid Suite Smile transformeer je verplichte registraties rondom kwaliteit en veiligheid van doel op zich naar katalysator voor het verbeteren van de zorg.

Waarom kiezen voor Smile?

✔ Geschikt voor diverse verplichte registraties
✔ Sneller & makkelijker registreren inclusief risicoanalyse
✔ Automatische signalering o.b.v. taakgestuurd werken
✔ Overzicht & inzicht via interactieve dashboards
✔ Inclusief module voor integraal leren & continu verbeteren
✔ Eenvoudiger voldoen aan wet- en regelgeving

Vraag een online demo aan!

 

Als leverancier van software voor grip op risico’s in de Zorg willen wij onze waardering uiten voor alle zorgkanjers die op dit moment topsport bedrijven!

 

Grip krijgen op risico’s in de Zorg is een hele uitdaging.

Als kwaliteitsmanager of beleidsmedewerker in de zorg krijg je dagelijks vanuit allerlei kanten feedback en input rondom potentiële risico’s en verbeterkansen om de kwaliteit en veiligheid van de zorg te verhogen. Bijvoorbeeld vanuit audits, controles, klachten en incidenten. Hoe leg je op een makkelijke manier verantwoording af over alle verplichte registraties? Hoe zorg je ervoor dat je voldoet aan actuele wet- en regelgeving en kwaliteitsnormen zoals NEN, ISO en HKZ? En hoe breng je overzicht aan in het verbeteren van jouw organisatie om structureel hogere kwaliteit van zorg aan patiënten/cliënten te bieden?

 

Totaaloplossing voor kwaliteit, veiligheid en risicomanagement

Smile biedt met de Kwaliteit & Veiligheid Suite een 100% SaaS GRC-oplossing voor kwaliteit en veiligheid die bestaat uit 5 best practice modules die je helpen te voldoen aan (zorgspecifieke) wet- en regelgeving en het borgen van alle maatregelen, processen en activiteiten. Het gaat om de modules Risico’s & Maatregelen, Audits & Afwijkingen, (Bijna) Incidenten (VIM), Klachten & (Aan)vragen en Verbeterplannen.

In combinatie met elkaar winnen de modules aan kracht. De module Verbeterplannen fungeert daarbij als krachtig hulpmiddel om de stap naar continue verbetering te zetten conform de PDCA-cyclus. Het interactieve realtime dashboard biedt je in één oogopslag inzicht en overzicht. Zo heb je altijd de juiste informatie voorhanden. Zo heb je altijd de juiste informatie voorhanden en ontstaat een totaalplatform voor grip op risico’s op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Samen met gebruikers ontwikkeld voor GGZ, VVT, Gehandicaptenzorg, Ambulancezorg, Ziekenhuizen en andere zorgsectoren.

Vraag een gratis demo aan!

Veilig Incidenten Melden

Ben jij betrokken bij Veilig Incidenten Melden (VIM) in jouw zorginstelling? En wil je weten hoe jouw organisatie makkelijk incidenten kan registreren én er van kan leren?

Meer informatie