Smile
Terug naar hoofdmenu

Online software voor grip op incidenten in de Zorg

De verplichte registraties in de zorg nemen steeds verder toe. Daar ben je als zorgmedewerker veel kostbare tijd mee kwijt die je véél liever aan cliënten wilt besteden. De software van Smile helpt jou met snel en makkelijk Veilig Incidenten Melden (VIM).

Veilig Incidenten Melden met (een) Smile

✔ Interactieve meldformulieren
✔ Snel en makkelijk registreren
✔ Taken direct bij de juiste mensen
✔ Automatische reminders
✔ Realtime dashboard
✔ Leren van incidenten
✔ Continu verbeteren

Vraag een gratis demo aan

Van verplicht registeren naar leren en verbeteren

De zorgsector is continu aan veranderingen onderhevig. Er lijken steeds meer wettelijke verplichtingen en formulieren bij te komen, denk bijvoorbeeld aan de AVG. Dat kost vaak veel tijd én geld. Maar bezuinigingen zijn ook aan de orde van de dag. Bovendien ben je als zorgverlener liever bezig met het helpen van cliënten dan met administratieve rompslomp.

Hoe ga je hier als zorgaanbieder mee om? Hoe zorg je dat verplichte registraties worden vastgelegd en hoe houd je hier grip op?

Smile’s SaaS module voor (Bijna) Incidenten ondersteunt het registreren, behandelen en analyseren van incidenten en helpt je op basis daarvan toekomstige incidenten te voorkomen en je organisatie structureel te verbeteren. De SaaS software is daarmee ook geschikt voor Veilig Incidenten Melden (VIM) in zorgorganisaties en transformeert verplichte registraties van ‘doel op zich’ naar ‘katalysator voor het verbeteren van de zorg’.

Ben jij betrokken bij VIM in jouw zorginstelling? En wil je weten hoe je organisatie makkelijk incidenten kan registreren én er van kan leren? Bekijk dan deze case over Incidentregistratie bij de Regionale Ambulance Voorziening regio Utrecht.

 

Bekijk de praktijkcase van de RAVU!

Meer weten over incidenten melden met Smile?

Smile’s software voor (Bijna) Incidenten helpt je met het registreren, behandelen en analyseren van incidenten zodat je dit kunt gebruiken om toekomstige incidenten te voorkomen en je organisatie structureel te verbeteren.

Ontdek de (Bijna) Incidenten module