Smile
Terug naar hoofdmenu

Online software voor grip op risico's in de zorg

Met de GRC Suite van Smile transformeer je verplichte registraties van 'doel op zich' naar 'katalysator voor het verbeteren van de zorg'.

Waarom kiezen voor Smile?

✔ Geschikt voor diverse verplichte registraties
✔ Sneller & makkelijker registreren inclusief risicoanalyse
✔ Automatische signalering o.b.v. taakgestuurd werken
✔ Overzicht & inzicht via interactieve dashboards
✔ Inclusief module voor integraal leren & continu verbeteren
✔ Eenvoudiger voldoen aan wet- en regelgeving

Vraag een online demo aan!

 

 

Grip krijgen op risico’s in de Zorg is een hele uitdaging.

Hoe leg je op een makkelijke manier verantwoording af over alle verplichte registraties rondom kwaliteit, veiligheid, privacy en informatiebeveiliging? Hoe zorg je ervoor dat je voldoet aan actuele wet- en regelgeving? En hoe breng je overzicht aan in het verbeteren van de zorg om processen te stroomlijnen en kosten te verlagen?

Met de GRC Suite van Smile transformeer je verplichte registraties rondom risico’s, audits, incidenten, klachten en verwerkingen van doel op zich naar katalysator voor minder risico en meer kwaliteit en veiligheid in de zorg.

De GRC Suite is samen met gebruikers ontwikkeld voor GGZ, VVT, Gehandicaptenzorg, Ambulancezorg, Ziekenhuizen en andere zorgsectoren.

 

Vraag een gratis demo aan!

Smile voor de Ambulancezorg

Speciaal voor de Ambulancezorg biedt Smile een op maat ingerichte GRC Suite die vanuit een collectief van actieve gebruikers wordt doorontwikkeld op het gebied van incidenten, audits, klachten en verbeterplannen, inclusief benchmark-mogelijkheden.

Bekijk de case Incidentregistratie bij de RAVU