Smile
Terug naar hoofdmenu

Verbeterplannen Software

Het goed beheren van audits, klachten, incidenten en andere signalen is in feite zinloos zonder structurele verbetering. Wij helpen jou dan ook graag om ook de stap te zetten van feedback uit meldingen, audits en risico-analyses naar positieve verbeterslagen.

Plan-Do-Check-Act

Smile voor Verbeterplannen wordt ook wel gezien als de motor achter de software van Smile. De module wordt vaak gebruikt als aanvulling op de modules 'Smile voor Signalen' en 'Smile voor Audits'.

Het is de kers op de taart die er voor zorgt dat jouw organisatie geen brandjes blijft blussen maar echte stappen zet richting concrete verbetering. Iets dat niet alleen door de werkvloer maar ook door certificerende instanties enthousiast wordt omarmd.

Het omvat de registratie, toewijzing, monitoring en evaluatie (PDCA) van allerhande verbetermaatregelen ten behoeve van een integraal verbetermanagement.

Vraag online adviessessie met demo aan

De meest krachtige module van Smile's software

voor verbeterplannen volgens Deming, Six Sigma, 8D of Lean

Best practice werkwijze bij verbeterplanbeheer

Registratie en toewijzing van verbetervoorstellen wordt op afdelingsniveau en dus op de werkvloer geregeld. Bij afdelingsoverschrijdende zaken nemen veiligheids- of kwaliteitsfunctionarissen deze taken op zich.

Het eigenaarschap wordt op een zo laag mogelijk niveau neergelegd. Op die manier wordt verbeterplanbeheer een vast onderdeel van het takenpakket, waarbij iedereen in de organisatie elke dag betrokken is.

Het management heeft op elk gewenst moment inzicht in de voortgang en verbeter resultaten en kan indien nodig eenvoudig bijsturen.

Ontdek de mogelijkheden

Zet vandaag nog de eerste stap naar een doeltreffender signalen proces om grip te krijgen op risico’s. Vul hieronder je gegevens in en vraag een online adviessessie met demo aan!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.

Thema's