Smile
Terug naar hoofdmenu

Verbeterplannen Software

Het goed beheren van audits, klachten, incidenten en andere signalen is in feite zinloos zonder structurele verbetering. Wij helpen jou dan ook graag om ook de stap te zetten van feedback uit meldingen, audits en risico-analyses naar positieve verbeterslagen.

Wat kan je van Smile verwachten

Smile helpt je interne muren af te breken door de werkvloer bewust te maken van risico’s en inzicht te geven in wat er integraal beter kan. Via slimme functionaliteiten helpen we je tijd te besparen door terugkerende acties te automatiseren en de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste gebruiker te presenteren. Privacy by design staat daarbij centraal. Via onze gebruikersgroepen dagen we jou uit tot het nemen van een kijkje over de muren van jouw eigen organisatie heen. Servicegerichtheid zit in ons bloed. Wij koesteren onze mensgerichte cultuur en zetten graag een stap extra om jou tevreden te stellen.

Vraag online adviessessie met demo aan

De meest krachtige module van Smile's software

voor verbeterplannen volgens Deming, Six Sigma, 8D of Lean

Best practice werkwijze bij verbeterplanbeheer

Registratie en toewijzing van verbetervoorstellen wordt op afdelingsniveau en dus op de werkvloer geregeld. Bij afdelingsoverschrijdende zaken nemen veiligheids- of kwaliteitsfunctionarissen deze taken op zich.

Het eigenaarschap wordt op een zo laag mogelijk niveau neergelegd. Op die manier wordt verbeterplanbeheer een vast onderdeel van het takenpakket, waarbij iedereen in de organisatie elke dag betrokken is.

Het management heeft op elk gewenst moment inzicht in de voortgang en verbeter resultaten en kan indien nodig eenvoudig bijsturen.

Ontdek de mogelijkheden

Zet vandaag nog de eerste stap naar een doeltreffender signalen proces om grip te krijgen op risico’s. Vul hieronder je gegevens in en vraag een online adviessessie met demo aan!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.

Thema's