Smile
Terug naar hoofdmenu

Verbeterplannen Software

Het goed beheren van audits, klachten, incidenten en andere signalen is in feite zinloos zonder structurele verbetering. Wij helpen jou dan ook graag om ook de stap te zetten van feedback uit meldingen, audits en risico-analyses naar positieve verbeterslagen.

Plan-Do-Check-Act

Smile voor Verbeterplannen wordt ook wel gezien als de motor achter de software van Smile. De module wordt vaak gebruikt als aanvulling op de modules 'Smile voor Signalen' en 'Smile voor Audits'.

Het is de kers op de taart die er voor zorgt dat jouw organisatie geen brandjes blijft blussen maar echte stappen zet richting concrete verbetering. Iets dat niet alleen door de werkvloer maar ook door certificerende instanties enthousiast wordt omarmd.

Het omvat de registratie, toewijzing, monitoring en evaluatie (PDCA) van allerhande verbetermaatregelen ten behoeve van een integraal verbetermanagement.

Probeer nu gratis

De slimme functionaliteiten van Smile's software

voor verbeterplannen volgens deming, six sigma, 8d of lean

 

Meer weten over de leveringsvormen en overige functionaliteiten van de software van Smile?
Kijk dan hier!

Best practice werkwijze bij verbeterplanbeheer

Registratie en toewijzing van verbetervoorstellen wordt op afdelingsniveau en dus op de werkvloer geregeld. Bij afdelingsoverschrijdende zaken nemen veiligheids- of kwaliteitsfunctionarissen deze taken op zich.

Het eigenaarschap wordt op een zo laag mogelijk niveau neergelegd. Op die manier wordt verbeterplanbeheer een vast onderdeel van het takenpakket, waarbij iedereen in de organisatie elke dag betrokken is.

Het management heeft op elk gewenst moment inzicht in de voortgang en verbeter resultaten en kan indien nodig eenvoudig bijsturen.

Probeer nu gratis

Zet vandaag nog de eerste stap naar een doeltreffender signalen proces om grip te krijgen op risico’s. Vul hieronder je gegevens in en probeer de cloud-versie QuickSmile gratis uit!

Jouw persoonlijke QuickSmile applicatie wordt na het invullen
van onderstaand formulier zo snel mogelijk vrijgegeven.

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.

*Let op! Deze bedrijfsnaam wordt gebruikt voor jouw QuickSmile url.

Smile maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en jouw voorkeuren te onthouden.

man-logo