Smile
Terug naar hoofdmenu

Verbeterplannen Software

Het goed beheren van audits, klachten, incidenten en andere signalen is in feite zinloos zonder structurele verbetering. Wij helpen jou dan ook graag om ook de stap te zetten van feedback uit meldingen, audits en risico-analyses naar positieve verbeterslagen.

Waarom kiezen voor Smile?

✔ Integraal verbeteren

✔ Voor en door gebruikers

✔ Makkelijk en (AVG) veilig

✔ Service met een glimlach

Vraag een online demo aan!

De functionaliteiten van de module Verbeterplannen

Makkelijk registreren

Verbetervoorstellen kunnen op eenvoudige wijze worden geregistreerd. Vervolgens worden deze verbetervoorstellen aan een ‘eigenaar’ toegewezen en voorzien van een uiterste oplostermijn. Registratie en toewijzing van verbetervoorstellen wordt op afdelingsniveau en dus op de werkvloer geregeld. Bij afdelingsoverschrijdende zaken nemen veiligheids- of kwaliteitsfunctionarissen deze taken op zich.

Taakgestuurd behandelen

Acties om tot een succesvolle verbetering te komen, kunnen individueel gedefinieerd worden, inclusief eigenaar en deadline. Omdat deze actiepunten online worden vastgelegd ben je ze nooit meer kwijt, staan ze op een vaste plek en is de voortgang van de onderlinge acties in één oogopslag zichtbaar. Deze module elimineert onnodige handeling en e-mailverkeer omdat de workflow je helpt en ondersteunt bij je verbetertraject.

Resultaten borgen

Het eigenaarschap wordt op een zo laag mogelijk niveau neergelegd. Op die manier wordt verbeterplanbeheer een vast onderdeel van het takenpakket, waarbij iedereen in de organisatie elke dag betrokken is. Eigenaars van verbetervoorstellen worden via de PDCA-methodiek aangestuurd om de juiste acties te ondernemen, de uitkomsten te evalueren en waar nodig bij te sturen. Op die manier bent je er zeker van dat de resultaten ook worden geborgd.

Realtime analyseren

De voortgang van toegewezen verbetervoorstellen kan op elk gewenst moment via een overzichtelijke statuslijst worden gemonitord. Het management heeft op elk gewenst moment inzicht in de voortgang en verbeter resultaten en kan indien nodig eenvoudig bijsturen.

Vraag een online adviessessie aan!