Smile
Terug naar hoofdmenu

Software voor Audits & Afwijkingen

De module Audits & Afwijkingen ondersteunt de audit- en controleprocessen, o.a. rondom het voorbereiden, uitvoeren, rapporteren en analyseren van elk type audit inclusief self-assessments.

Waarom kiezen voor Smile?

✔ Integraal verbeteren

✔ Voor en door gebruikers

✔ Makkelijk en (AVG) veilig

✔ Service met een glimlach

Volg het webinar!!

De functionaliteiten van de module Audits & Afwijkingen

Self-assessments

Zo stel je zelfsturende afdelingen in staat steekproeven uit te voeren als onderdeel van het dagelijkse werk. Dit scheelt tijd en zorgt automatisch voor meer bewustwording. Wat iemand niet weet, kan hij immers ook niet toepassen.

 

Vragensets

Je begint met het opstellen van je vragenlijsten, zoals ISO27001, HACCP, BIG en NEN7510 of een zelfbedachte checklist. Vanuit de verschillende normen en checks kun je een vragenset samenstellen die is gericht op een rol of systeem.

 

Afwijkingen of actiepunten

De beheerder van een vragenlijst geeft van tevoren aan of een antwoord een afwijking is en actie behoeft. Na afloop van een audit worden de vragen met deze antwoorden automatisch omgezet in actiepunten. Zo hebben de verantwoordelijke en de kwaliteitsmanager continu inzicht in de openstaande actiepunten en bijbehorende deadlines.

 

Realtime rapporteren

Je hebt zowel tijdens als na een audit inzicht in de resultaten. Deze kun je inzien via de CockPIT van Smile. Resultaten kunnen ook naar Word, Excel of PDF geëxporteerd worden. Ook de totale audit historie is via de interactieve CockPIT beschikbaar voor analysedoeleinden, bijvoorbeeld om je eerdere auditresultaten te vergelijken met recente resultaten.

 

Transparant verbeteren*

Doordat je het auditproces goed volgt krijg je meer inzicht in bedrijfsbrede afwijkingen. Deze frequente afwijkingen kun je groeperen naar een structureel verbeterpl

an, bijvoorbeeld voor een aanpassing in je informatiebeveiligingsbeleid. Dit helpt je bij je PDCA-cyclus. Voor een integrale aanpak kunnen ook verbeterpunten uit andere bronnen dan de Module Audits & Afwijkingen worden verwerkt.

* Deze functionaliteit komt beschikbaar via de module Verbeterplannen

Ook deze functionaliteiten zitten in de module Audits & Afwijkingen:

Inspiratie

Speciaal voor jou geselecteerd!