Smile
Terug naar hoofdmenu

SaaS per Module

Met 1 proces beginnen? Ontdek onze losse modules voor het beheersen van Risico’s & Maatregelen, Audits & Afwijkingen, (Bijna) Incidenten, Klachten & (Aan)vragen en/of Verbeterplannen.

Waarom kiezen voor Smile?

✔ Integraal verbeteren

✔ Voor en door gebruikers

✔ Makkelijk en (AVG) veilig

✔ Service met een glimlach

Vraag een online demo aan!

Kies de module die bij jouw organisatie past

Risico’s & Maatregelen

De module Risico’s & Maatregelen bevat alle ingrediënten die nodig zijn om risico’s te identificeren en om te vormen naar waardevolle en positieve verbetermaatregelen.

Meer informatie

 

Software voor audits

Audits & Afwijkingen

De module Audits & Afwijkingen ondersteunt de audit- en controleprocessen, o.a. rondom het voorbereiden, uitvoeren, rapporteren en analyseren van elk type audit inclusief self-assessments.

Meer informatie

 

(Bijna) Incidenten

Registreer, behandel en analyseer incidenten en gebruik dit om toekomstige incidenten te voorkomen en je organisatie structureel te verbeteren.

Meer informatie

 

Software voor klachtenmanagement

Klachten & (Aan)vragen

Goede klachtafhandeling zorgt voor loyalere klanten. De module Klachten & (Aan)vragen helpt je bij het snel en passend afhandelen van klachten en meldingen.

Meer informatie

 

Software voor verbetermanagenentVerbeterplannen

Het goed beheren van audits, klachten, incidenten en andere signalen is in feite zinloos zonder structurele verbetering. De module Verbeterplannen helpt jou om feedback uit meldingen, audits en risico-analyses om te zetten naar positieve verbeterslagen.

Meer informatie