Smile
Terug naar hoofdmenu

Software voor Governance, Risk & Compliance

Governance, Risk & Compliance op elk gebied? De GRC Suite bevat alles dat nodig is voor de borging van de belangrijkste maatregelen, processen en activiteiten op het gebied van integrale risicobeheersing in jouw organisatie.

Waarom kiezen voor Smile?

✔ Integraal verbeteren

✔ Voor en door gebruikers

✔ Makkelijk en (AVG) veilig

✔ Service met een glimlach

Volg een webinar

Integraal risicomanagement

Smile gelooft dat risicomanagement het allerbeste bijdraagt als het integraal wordt aangepakt. Een risicomanager die vanuit dit vertrekpunt werkt, gelooft in de kracht van de werkvloer en betrekt hen bij het proces van risicomanagement. Van het identificeren en analyseren van risico’s tot het doorvoeren, borgen en auditen van controls tot het continu verbeteren: door het integraal toepassen van risicomanagement wordt aan alles gedacht.

De modules van de GRC Suite

Risico’s & Maatregelen

De module Risico’s & Maatregelen bevat alle ingrediënten die nodig zijn om alle voorkomende risico’s te identificeren en om te vormen naar waardevolle en positieve verbetermaatregelen.

 

Audits & Afwijkingen

De module Audits & Afwijkingen ondersteunt alle audit- en controleprocessen in jouw organisatie, o.a. rondom het voorbereiden, uitvoeren, rapporteren en analyseren van elk type audit (inclusief self-assessments).

 

(Bijna) Incidenten

In de module (Bijna) Incidenten registreer, behandel en analyseer je alle typen incidenten en gebruik je ze om toekomstige incidenten te voorkomen.

 

Klachten & (Aan)vragen

De module Klachten & (Aan)vragen helpt je bij het snel en passend afhandelen van alle voorkomende klachten en aanvragen.

 

 

Verbeterplannen

De module Verbeterplannen omvat de registratie, toewijzing, monitoring en evaluatie (PDCA) van allerhande verbetermaatregelen ten behoeve van een integraal verbetermanagement.

 

Verwerkingsregister

In het Verwerkingsregister leg je al je verwerkingen en grondslagen e.d. vast. Je kunt hierin aangeven of het persoonsgegevens of bijzondere persoonsgegevens betreft en wie deze data wel/niet kunnen inzien of exporteren.

 

Bekijk de tarieven

 

Inspiratie

Speciaal voor jou geselecteerd!