Smile
Terug naar hoofdmenu

Software voor Governance, Risk & Compliance

Governance, risk & compliance, privacy & informatiebeveiliging, auditbeheer, verbetermanagement, veiligheidsmanagement, kwaliteitsmanagement, incidentenmanagement, klachtenmanagement en feedbackmanagement worden in organisaties vaak van elkaar gescheiden.

In combinatie met elkaar winnen ze verder aan kracht en ontstaat een totaalplatform voor integraal risicomanagement t.b.v. strategische onderwerpen als kwaliteit, veiligheid en privacy- en informatiebeveiliging.

Daarom introduceert Smile de GRC Suite.

Integraal risicomanagement

Smile gelooft dat risicomanagement het allerbeste bijdraagt als het integraal wordt aangepakt. Een risicomanager die vanuit dit vertrekpunt werkt, gelooft in de kracht van de werkvloer en betrekt hen bij het proces van risicomanagement. Van het identificeren en analyseren van risico’s tot het doorvoeren, borgen en auditen van controls tot het continu verbeteren: door het integraal toepassen van risicomanagement wordt aan alles gedacht.

Vraag een online adviessessie met demo aan

GRC Suite

voor integraal risicomanagement

Al onze best practice modules vindt je terug in de GRC Suite: Risico’s & Maatregelen, Audits & Afwijkingen, (Bijna) Incidenten, Klachten & (Aan)vragen, en Verbeterplannen.

Dat betekent dat je alles wat nodig is voor de borging van de belangrijkste processen en activiteiten op het gebied van Governance, Risk en Compliance in de GRC Suite terug vindt. Zo kun je voor alle risicogebieden incidenten of klachten aanmaken, zoals Finance, Patientveiligheid, en Arbo.

Het is mogelijk om bijvoorbeeld arbo-incidenten en patiëntgerelateerde incidenten te melden en verwerken, maar ook klachten verwerken én allerlei meldingen combineren tot een verbeterplan. Je kunt realtime alles monitoren, aantonen dat je voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen, én continu de dienstverlening en processen van je organisatie verbeteren.

Naast de best practice modules beschik je ook over de Privacy Suite, om je te helpen met je AVG-maatregelen. Van een volledig AVG-projectplan tot een verwerkingsregister met geïntegreerde PIA’s, een registratiesysteem voor privacy incidenten, functionaliteit om aanvragen persoonsgegevens makkelijk te verwerken en nog veel meer – aan alles is in de Privacy Suite gedacht.

Gebruikersgroepen

Software voor én door gebruikers

De GRC Suite wordt continu doorontwikkeld. De input voor updates en nieuwe releases komt vanuit jou als gebruiker. Tijdens de diverse werkgroepen, die meerdere keren per jaar plaatsvinden, kom je met andere gebruikers brainstormen over de oplossingen van Smile en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. Wat werkt goed, wat kan beter, wat mis je nog? Dat nemen we mee om te bepalen welke zaken er in toekomstige releases komen. Daar heb jij dus rechtstreeks invloed op!

 

Governance, Risk & Compliance voor Quality, Safety en Risk Professionals

Risicomanagement kan niet meer los van kwaliteits- en veiligheidsmanagement opereren. Integratie is de nieuwe standaard. In deze gebruikersgroep zoeken we samen de weg naar Het Nieuwe Risicomanagement waarbij de werkvloer centraal staat. Doe jij met ons mee?

 

Governance, Risk & Compliance voor de Zorg

Smile helpt zorginstellingen met integraal risicomanagement in de breedste zin van het woord. Ontdek hoe jij onderdeel wordt van deze snel groeiende gebruikersgroep!

Wil je weten wat de GRC Suite voor jouw organisatie kan betekenen? Onze consultant vertelt je graag meer over de functionaliteiten en voordelen van de GRC Suite.

Vraag een online adviessessie aan!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.

Thema's

Meedenken over de GRC Suite?

Meld je aan voor één van de gebruikersgroepen!