Smile
Terug naar hoofdmenu

Software voor Governance, Risk & Compliance

Governance, Risk & Compliance op elk gebied? De GRC Suite bevat alles dat nodig is voor de borging van de belangrijkste maatregelen, processen en activiteiten op het gebied van integrale risicobeheersing in jouw organisatie.

Waarom kiezen voor Smile?

✔ Integraal verbeteren

✔ Voor en door gebruikers

✔ Makkelijk en (AVG) veilig

✔ Service met een glimlach

Vraag een online demo aan

Integraal risicomanagement

Smile gelooft dat risicomanagement het allerbeste bijdraagt in een organisatie als het thema integraal wordt aangepakt. Een risicomanager die vanuit dit vertrekpunt werkt, vertrouwt op de kracht van de werkvloer en betrekt hen bij het governance, risk & compliance proces. Van het identificeren en analyseren van risico’s tot het doorvoeren van controls en van het borgen en auditen van deze controls tot het alert zijn op (nieuwe) signalen: door het integraal toepassen van risicomanagement en GRC wordt aan alles gedacht.

Totaaloplossing voor risicomanagement, kwaliteit en veiligheid

De basis van de GRC Suite bestaat uit 5 los van elkaar in te zetten modules waar organisaties, die moeten voldoen aan steeds meer wet- en regelgeving, anno nu niet meer zonder kunnen. Het gaat om de modules risico’s & maatregelen, audits & afwijkingen, (bijna) incidenten, klachten & (aan)vragen en verbeterplannen.

In combinatie met elkaar winnen deze modules flink aan kracht en fungeren ze als totaalplatform voor integraal risicomanagement.

Uniek is de manier waarop de GRC Suite verder wordt doorontwikkeld. De input voor nieuwe releases komt voor een groot deel vanuit de gebruikers. Tijdens klankbordgroepen, die meerdere keren per jaar plaatsvinden, brainstormen gebruikers over wat goed gaat, wat beter kan en wat er nog mist in de GRC Suite. Om de werkelijke behoeftes te leren kennen, daagt Smile de organisaties continu uit om verder te kijken dan de eigen organisatie en tot het terugbrengen van zaken naar de kern. Zo ontstaat echte innovatie en een platform dat toekomstvastheid garandeert.

De modules van de GRC Suite

Risico’s & Maatregelen

De module Risico’s & Maatregelen bevat alle ingrediënten die nodig zijn om alle voorkomende risico’s te identificeren en om te vormen naar waardevolle en positieve verbetermaatregelen.

 

Audits & Afwijkingen

De module Audits & Afwijkingen ondersteunt alle audit- en controleprocessen in jouw organisatie, o.a. rondom het voorbereiden, uitvoeren, rapporteren en analyseren van elk type audit (inclusief self-assessments).

 

(Bijna) Incidenten

In de module (Bijna) Incidenten registreer, behandel en analyseer je alle typen incidenten en gebruik je ze om toekomstige incidenten te voorkomen.

 

Klachten & (Aan)vragen

De module Klachten & (Aan)vragen helpt je bij het snel en passend afhandelen van alle voorkomende klachten en aanvragen.

 

 

Verbeterplannen

De module Verbeterplannen omvat de registratie, toewijzing, monitoring en evaluatie (PDCA) van allerhande verbetermaatregelen ten behoeve van een integraal verbetermanagement.

 

Verwerkingsregister

In het Verwerkingsregister leg je al je verwerkingen en grondslagen e.d. vast. Je kunt hierin aangeven of het persoonsgegevens of bijzondere persoonsgegevens betreft en wie deze data wel/niet kunnen inzien of exporteren.

 

Vraag een prijsindicatie aan