Smile
Terug naar hoofdmenu

De Corona Tool

Hét digitale coronahandboek voor bedrijven.

Start direct

De corona uitbraak raakt ons allemaal. Veel bedrijven zitten met hun handen in het haar.

Smile wil door digitaal kennis te delen bijdragen aan het maatschappelijk belang.

Daarom lanceert Smile de Corona Tool, een tool met digitale checklists die samen fungeren als praktisch coronahandboek voor bedrijven.

Waarom en hoe Smile wil bijdragen

Wat biedt de Corona Tool?

Via de Corona Tool kun jij eenvoudig diverse uitgebreide online coronachecklists doorlopen die jou helpen grip te krijgen op de uitzonderlijke situatie waarin jij je als ondernemer, directeur, manager of adviseur bevindt.

✔ De Corona Tool maakt je in brede zin bewust van zaken waar je voor een goed coronamanagement aan moeten denken en is gebaseerd op best-practices uit het netwerk van Smile.

✔ De Corona Tool is gevuld met voorbeelden van coronaprotocollen, coronatips en ander materiaal dat jou kan helpen om de coronacrisis zo goed mogelijk de baas te blijven.

✔ Het resultaat van de online coronachecklists is een overzichtelijke actielijst waarin alle zaken staan die je nog dient uit te voeren in volgorde van prioriteit.

✔ Tevens kun je in de Corona Tool jouw eigen voortgang t.a.v. coronamanagement vergelijken met die van collega organisaties in heel Nederland.

Gebruikers kiezen zelf wat ze voor het gebruik van de Corona Tool kunnen en willen bijdragen. Een bijdrage is niet verplicht, de range loopt van €0,- tot €99,-. Het bedrag dat Smile eventueel ontvangt door deze activiteit zal geïnvesteerd worden in ontwikkelingen binnen haar softwareoplossingen voor de specifieke doelgroepen Zorg en Onderwijs.

Al gebruiker? Log hier in:

Inloggen

Een bijdrage leveren aan de Corona Tool?

De Corona Tool wordt regelmatig uitgebreid worden met een nieuwe checklists, zoals bijv. op 13 mei 2020 de checklist ‘Corona proof werken op kantoor’. Heb jij een goede checklist ontwikkeld en wil je daarmee bijdragen aan de Corona Tool?

Lever jouw checklist-idee aan!

Een voorbeeld van de informatie in de Corona Tool

De Corona Tool is gevuld met voorbeelden van coronaprotocollen, coronatips en ander materiaal. Deze informatie wordt op gestructureerde wijze aangeboden.

Online auditen, júist nu!

Kan jouw organisatie gezien de huidige omstandigheden geen fysieke audits meer uitvoeren? Komen belangrijke interne checks tot stilstand? Dreigt de hercertificering in de soep te lopen? Of is auditen en inspecteren jouw primaire taak en ben je op zoek naar mogelijkheden om jouw business voort te zetten?

Ontdek hoe je jouw audit- en controleprocessen online kunt voortzetten!

Heel veel succes, stay safe en wees lief voor jouw medemens!