Smile
Terug naar hoofdmenu

Software voor (Bijna) Incidenten

Het is onze passie om het melden, registreren en aanpakken van incidenten met slimme software te ondersteunen en het proces helder en eenvoudig te maken voor alle betrokkenen.

Verbetering gegarandeerd

Dit doen we door terugkerende handelingen te automatiseren en de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste gebruiker te presenteren. Hiermee wordt extra werk voorkomen en kan iedereen in één keer zijn doel bereiken.

De module (Bijna) Incidenten is gebaseerd op een best-practice aanpak die in samenspraak met een grote groep enthousiaste gebruikers is ontwikkeld. Je kunt er daardoor direct mee aan de slag en weet zeker dat aan alles is gedacht. Verbetering gegarandeerd dus.

Schrijf je in voor het webinar 'Incidenten inzetten als verbeterinstrument'


De slimme functionaliteiten van Smile's software

voor (bijna) incidenten en meldingen

Snel (bijna) incidenten registreren

De interactieve meldformulieren bouwen zich automatisch op, op basis van de gegevens die de melder invult. Je hebt niet langer ‘losse’ invulformulieren per type incident, maar één formulier waar je diverse typen incidenten in kan vastleggen.

Efficiënte workflow

Afhankelijk van het type incident worden de juiste mensen op het juiste moment geïnformeerd. De workflow zorgt dat zij direct aan de slag kunnen om het incident af te handelen. De actiepunten die volgen uit incidenten liggen dus direct waar ze moeten liggen.

Realtime rapporteren

Geregistreerde incidenten zijn eenvoudig terug te vinden in een online rapportage met slimme zoek-, filter- en sorteermogelijkheden. Je kunt de totale historie van (typen) incidenten via een interactieve CockPIT bereiken en vervolgens diverse analyses op loslaten.

Transparant verbeteren*

Dankzij het heldere registratieproces krijg je meer inzicht in bedrijfsbrede incidenten. Terugkerende incidenten kun je groeperen naar een structureel verbeterplan, bijvoorbeeld voor een aanpassing in je beleid. Dit helpt je bij je PDCA-cyclus. Voor een integrale aanpak kunnen ook verbeterpunten uit andere bronnen van worden verwerkt.

* Deze functionaliteit komt beschikbaar via de module Verbeterplannen

Ook deze functionaliteiten zitten in de module (Bijna) Incidenten

Lees verder als je meer wilt weten over incidentenmanagement.

Ontdek de mogelijkheden

Zet vandaag nog de eerste stap naar een doeltreffender incidentenmanagementproces om grip te krijgen op risico’s. Vul hieronder je gegevens in en vraag een online adviessessie met demo aan!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.

Thema's