Smile
Terug naar hoofdmenu

Software voor Audits & Afwijkingen

Met online audit-software bespaar je tijd én werk je zichtbaar aan verbetering. Door audit-software tevens in te zetten voor self-assessments en/of integraal auditen zet je voortaan audits in als middel voor het stimuleren van echte verbetering op de werkvloer. Op die manier is het veel eenvoudiger om compliant te zijn en aan alle wet- en regelgeving te voldoen.

Smile ondersteunt de audit- en controleprocessen van organisaties met slimme software en maakt ze helder en eenvoudig voor alle betrokkenen.

Wat kan je van Smile verwachten

Smile helpt je interne muren af te breken door de werkvloer bewust te maken van risico’s en inzicht te geven in wat er integraal beter kan. Via slimme functionaliteiten helpen we je tijd te besparen door terugkerende acties te automatiseren en de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste gebruiker te presenteren. Privacy by design staat daarbij centraal. Via onze gebruikersgroepen dagen we jou uit tot het nemen van een kijkje over de muren van jouw eigen organisatie heen. Servicegerichtheid zit in ons bloed. Wij koesteren onze mensgerichte cultuur en zetten graag een stap extra om jou tevreden te stellen.

Volg het webinar "Het Nieuwe Auditen"!


De slimme functionaliteiten van Smile's software

voor audits en controles zoals ISO-audits, KAM-rondes, safety- en security checks en self-assessments

Self-assessments

Zo stel je zelfsturende afdelingen in staat steekproeven uit te voeren als onderdeel van het dagelijkse werk. Dit scheelt tijd en zorgt automatisch voor meer bewustwording. Wat iemand niet weet, kan hij immers ook niet toepassen.

Vragensets

Je begint met het opstellen van je vragenlijsten, zoals ISO27001, HACCP, BIG en NEN7510 of een zelfbedachte checklist. Vanuit de verschillende normen en checks kun je een vragenset samenstellen die is gericht op een rol of systeem.

Afwijkingen of actiepunten

De beheerder van een vragenlijst geeft van tevoren aan of een antwoord een afwijking is en actie behoeft. Na afloop van een audit worden de vragen met deze antwoorden automatisch omgezet in actiepunten. Zo hebben de verantwoordelijke en de kwaliteitsmanager continu inzicht in de openstaande actiepunten en bijbehorende deadlines.

Realtime rapporteren

Je hebt zowel tijdens als na een audit inzicht in de resultaten. Deze kun je inzien via de CockPIT van Smile. Resultaten kunnen ook naar Word, Excel of PDF geëxporteerd worden. Ook de totale audit historie is via de interactieve CockPIT beschikbaar voor analysedoeleinden, bijvoorbeeld om je eerdere auditresultaten te vergelijken met recente resultaten.

Transparant verbeteren*

Doordat je het auditproces goed volgt krijg je meer inzicht in bedrijfsbrede afwijkingen. Deze frequente afwijkingen kun je groeperen naar een structureel verbeterplan, bijvoorbeeld voor een aanpassing in je informatiebeveiligingsbeleid. Dit helpt je bij je PDCA-cyclus. Voor een integrale aanpak kunnen ook verbeterpunten uit andere bronnen dan de Module Audits & Afwijkingen worden verwerkt.

* Deze functionaliteit komt beschikbaar via de module Verbeterplannen

Ook deze functionaliteiten zitten in de module Audits & Afwijkingen:

Lees meer over Het Nieuwe Auditen of laat je inspireren door het artikel ‘Grip op risico’s, meer compliance met slimme audit-software‘.

Vraag een online adviessessie met demo aan

Zet vandaag nog de eerste stap naar een doeltreffender auditproces om grip te krijgen op risico’s. Vul hieronder je gegevens in en vraag een online adviessessie met demo aan.

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.

Thema's