Smile
Terug naar hoofdmenu

Met Smile’s SaaS oplossingen werk je plezierig aan minder risico.

De modules zijn losstaand in te zetten voor het beheersen van risico’s & maatregelen, audits & afwijkingen, (bijna) incidenten, klachten & (aan)vragen en verbeterplannen.

In combinatie met elkaar winnen ze aan kracht en fungeren ze als totaalplatform voor integraal risicomanagement t.b.v. strategische onderwerpen als Kwaliteit, Veiligheid en Dataprivacy/AVG/GDPR.

Ontdek hier de mogelijkheden!

Snel aan de slag?

Download de offertes voor de GRC Suite, Privacy Suite of een losse SaaS module, stuur deze ingevuld retour naar info@smile.nl en we maken jouw account klaar voor gebruik!

 

Al duizenden gebruikers gingen jou voor.

Naar welke SaaS oplossing ben jij op zoek?

 1. Module Risico's & Maatregelen
  Module Risico's & Maatregelen

  Smile brengt risicomanagement terug naar waar de werkvloer. De module risico’s & maatregelen bevat alle ingrediënten die nodig zijn om risico’s te identificeren en super snel om te vormen naar waardevolle en positieve verbetermaatregelen.

 2. Module Audits & Afwijkingen
  Module Audits & Afwijkingen

  Ondersteunt de audit- en controleprocessen van organisaties door ze helder en eenvoudig te maken voor alle betrokkenen. Geschikt voor het voorbereiden, uitvoeren, rapporteren en analyseren van elk type audit inclusief self-assessments.

 3. Module (Bijna) Incidenten
  Module (Bijna) Incidenten

  Gebaseerd op een best-practice aanpak die in samenspraak met een grote groep enthousiaste gebruikers is ontwikkeld. Je kunt er daardoor direct mee aan de slag. Geschikt voor het registreren, behandelen en analyseren van elk type incident.

 1. Module Klachten & (Aan)vragen
  Module Klachten & (Aan)vragen

  Goede klachtafhandeling zorgt voor loyalere klanten. Het moment waarop de organisatie de klacht oppakt is een uitgelezen kans de klant meer aan de organisatie te binden. De Module Klachten & (Aan)vragen helpt je daarbij.

 2. Module Verbeterplannen
  Module Verbeterplannen

  Het goed beheren van audits, klachten, incidenten en andere signalen is in feite zinloos zonder structurele verbetering. Wij helpen jou dan ook graag om ook de stap te zetten van feedback uit meldingen, audits en risico-analyses naar positieve verbeterslagen.

 3. GRC Suite
  GRC Suite

  Alles wat nodig is voor de borging van de belangrijkste processen en activiteiten op het gebied van Governance, Risk en Compliance vind je terug in de GRC Suite. Zo kun je voor alle risicogebieden incidenten of klachten aanmaken, zoals Finance, Patiëntveiligheid, en Arbo.

Vraag hier een online adviessessie aan om jouw wensen te bespreken en/of de software in de praktijk te zien werken!