Smile
Terug naar hoofdmenu

Al meer dan twintig jaar helpt Smile organisaties met software voor o.a. feedback, klachten, meldingen, incidenten, kwaliteitsregistraties, bevindingen uit audits en controles, verbeterplannen, informatiebeveiligingsissues en risico-analyses.

Uitgangspunt hierbij is aanpasbare software leveren die werkt vanuit een generieke basis. Zodat wij jou met onze basis templates snel kunnen helpen en tevens voldoende mogelijkheid bieden om de templates af te stemmen op de unieke situatie in jouw organisatie.

 Verbeteren met (een) Smile

Ontdek onze meest populaire software toepassingen:

 1. Audit & Controle Software
  Audit & Controle Software

  Geschikt voor het voorbereiden, inplannen, uitvoeren, rapporteren en analyseren van elk type audit en controle.

 2. Signalen & Meldingen Software
  Signalen & Meldingen Software

  Geschikt voor het registreren, behandelen en analyseren van elk type melding, zoals klachten en incidenten.

 3. Verbeterplannen Software
  Verbeterplannen Software

  Geschikt voor het inplannen en uitvoeren van verbeterplannen. Te koppelen met signalen en audits en controles.

Nieuw: Ontdek onze sofware voor risicomanagement!

Waar de software van Smile in uitblinkt

Als je de duizenden enthousiaste Smile gebruikers vraagt waardoor de software van Smile er het meest uitspringt, zullen ze de volgende zaken zeker benoemen:

Snel te implementeren

Snel te implementeren

Onze software werkt met handige basis templates. Deze templates zijn gebaseerd op een best-practice aanpak die in samenspraak met een grote groep enthousiaste gebruikers is ontwikkeld. Je kunt er daardoor direct mee aan de slag en weet zeker dat aan alles is gedacht. Lange implementatietrajecten zijn daardoor voorgoed verleden tijd!

Unieke aanpasbaarheid

Unieke aanpasbaarheid

Ben je toch nog iets vergeten, zijn de basis templates niet helemaal naar je zin of verandert het proces? Geen paniek, de configuratiemanager biedt uitkomst! De configuratiemanager is het best bewaarde geheim van de software van Smile. Deze tool stelt de Smile consultants in staat snel en vakkundig de juiste blokken functionaliteit op maat in te richten. Zonder smile consultant aan de slag? Volg dan de training functioneel – en/of applicatiebeheer om te leren hoe je de ware kracht van Smile zelf kunt beheersen.

Grafische GUI elementen

Grafische GUI elementen

Werk mag ook leuk zijn. Daarom besteedt Smile veel aandacht aan een aantrekkelijke presentatie met behulp van grafische elementen. Zoals een aantrekkelijk overzicht dat is gebaseerd op de post-it’s die vast wel ergens op jouw kantoor rondzwerven. Doet het ook heel goed samen met het dashboard op een scherm dat je op de afdeling hangt. Altijd inzicht in wat er speelt.

Balans tussen melden en behandelen: risico-matrix

Balans tussen melden en behandelen: risico-matrix

Melders willen graag korte meldformulieren. Voor analyse is bij voorkeur veel data beschikbaar. Het toepassen van een risico-matrix lost dit spanningsveld op. Meldingen met een lage risico-score behoeven geen directe behandeling. Zo is er niet alleen meer tijd voor het behandelen van meldingen met een hoge risico-score maar ook voor analyse en pro-actief verbeteren. En dat is waar het uiteindelijk om draait.

Eenvoudig koppelbaar

Eenvoudig koppelbaar

Het Smile Platform is een open platform dat eenvoudig gekoppeld kan worden met andere systemen. Een veelvoorkomende toepassing van de koppelingsmogelijkheden is het gebruik van stamdata uit ERP-systemen zoals SAP of EPD’s / ECD’s. Van een eenvoudige csv-import tot een uitgebreide automatische koppeling op databaseniveau en alles daar tussen in: je bent bij Smile aan het juiste adres.

Real time analysemogelijkheden

Real time analysemogelijkheden

De interactieve CockPIT is een belangrijk onderdeel van de software van Smile. De CockPIT levert real time informatie en is interactief waardoor je makkelijk doorklikt naar de achterliggende data. Iedereen kan op elk moment meekijken en fysieke managementrapportages zijn dus voorgoed verleden tijd. Meer tijd over dus voor waar het echt om draait: verbeteren!

Meer weten over de leveringsvormen van de software van Smile?
Kijk dan hier!

 

Vraag hier een online adviessessie met demo aan om de software in de praktijk te zien werken!

Smile maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en jouw voorkeuren te onthouden.

man-logo