Smile
Terug naar hoofdmenu

Met Smile’s SaaS oplossingen werk je plezierig aan minder risico. De modules zijn losstaand in te zetten voor het beheersen van risico’s & maatregelen, audits & afwijkingen, (bijna) incidenten, klachten & (aan)vragen en verbeterplannen.

In combinatie met elkaar winnen ze aan kracht en fungeren ze als totaalplatform voor integraal risicomanagement t.b.v. strategische onderwerpen als Kwaliteit, Veiligheid en Dataprivacy/AVG/GDPR.

Vraag een online demo aan!

Al duizenden gebruikers gingen jou voor.

Welke SaaS oplossing heeft jouw voorkeur?

 1. SaaS per Module
  SaaS per Module

  Met 1 proces beginnen? Ontdek onze losse modules voor het beheersen van Risico’s & Maatregelen, Audits & Afwijkingen, (Bijna) Incidenten, Klachten & (Aan)vragen en/of Verbeterplannen.

 2. SaaS Privacy Suite
  SaaS Privacy Suite

  Focus op de AVG en/of ISO27001? De Privacy Suite bevat alles dat nodig is voor de borging van de belangrijkste maatregelen, processen en activiteiten op het gebied van Privacy & Informatiebeveiliging in jouw organisatie.

 3. SaaS Kwaliteit & Veiligheid Suite
  SaaS Kwaliteit & Veiligheid Suite

  Focus op kwaliteit, veiligheid en risicomanagement? De Kwaliteit & Veiligheid Suite bevat alles dat nodig is voor de borging van de belangrijkste maatregelen, processen en activiteiten op het gebied van kwaliteit, veiligheid en risicobeheersing in jouw organisatie.

Liever een Enterprise oplossing? Digitaliseer en optimaliseer de processen rondom risico’s, audits, incidenten, klachten en verbeteren in jouw organisatie met Het Smile Platform as a Service!

Ontdek de mogelijkheden