Smile
Terug naar hoofdmenu

Het is de ambitie van Smile om organisaties te helpen bij het bereiken van hun doelstellingen voor de GRC-processen op het gebied van Kwaliteit & Veiligheid en Privacy & Informatiebeveiliging. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar de stap zetten van ‘registeren als doel op zich’ (omdat het nu eenmaal moet) naar het gebruiken van zaken die niet goed gaan als inspiratiebron voor continue verbetering.

Daarom is er de Smile QuickScan: speciaal ontworpen om je te laten zien hoe jouw organisatie scoort op het gebied van Kwaliteit & Veiligheid en/of Privacy & Informatiebeveiliging. Met stellingen over o.a. procedures en richtlijnen, bewustwording onder medewerkers en risico inventarisaties houd je je huidige aanpak onder de loep en ontdek je op welke vlakken het nóg beter kan.

Waar staat jouw organisatie op dit ontwikkelpad?

Doe de QuickScan!

Na afronding van je QuickScan ontvang je via mail een rapport met de resultaten én een voucher voor eenmalig €250,- korting op de aanschaf van één van onze software oplossingen!

Ga nu naar de QuickScan!

Je krijgt toegang tot de QuickScan na het invullen van het onderstaande formulier. Je ontvangt dan persoonlijke inloggegevens voor de Quickscan: makkelijk én (AVG) veilig. Natuurlijk gebruiken we jouw persoonsgegevens enkel en alleen om jou toegang te verstrekken tot de QuickScan en om je te informeren over het resultaat van jouw QuickScan. Je kunt je op elk moment weer afmelden.


Vul alle verplichte velden in