Smile
Terug naar hoofdmenu

Maximale flexibiliteit

Grip houden op risico’s en daarbij binnen de wettelijke kaders blijven kan een flinke uitdaging zijn. Als verantwoordelijke weet je dat je dit een stuk makkelijker kan met de juiste hulpmiddelen. Met de modules van Smile kun je de risicomanagement processen die voor jouw organisatie het belangrijkst zijn beter managen. De losse modules bieden alle functionaliteit die je nodig hebt en zijn eenvoudig in het gebruik. In combinatie heb je alles wat je nodig hebt om continu te werken aan verbeteringen.

 

Elke module is zelfstandig te gebruiken

Je kunt kiezen voor een enkele module, een combinatie van een paar modules of een complete set in de vorm van een Suite. Met een Suite heb je een integrale risicomanagement- (of grc) oplossing met speciale uitvoeringen voor Kwaliteit & Veiligheid en Privacy & Informatiebeveiliging. Ze zijn geschikt als volledige ISMS en QHSE-oplossing, en sluiten aan bij onder meer de ISO en NEN-normenkaders. Met een losse module pak je een deel van alle processen op, bijvoorbeeld het vastleggen van incidenten. Jij kiest wat je nodig hebt en wie het moet gaan gebruiken, in elke gewenste combinatie die voor jouw organisatie werkt.

Welke modules zijn er?

Je kunt kiezen uit losse modules die elk bepaalde functies ondersteunen t.b.v. Kwaliteit & Veiligheid en/of Privacy & Informatiebeveiliging. Ze zijn in elke gewenste combinatie te gebruiken.

Verwerkingsregister

In de module Verwerkingsregister leg je alle verwerkingen, grondslagen en bewaartermijnen vast met de bijbehorende systemen, leveranciers, verwerkersovereenkomsten en persoonsgegevens.

Risico’s & Maatregelen

De module Risico’s & Maatregelen bevat alles wat je nodig hebt om risico’s te identificeren en om te vormen naar waardevolle en positieve verbetermaatregelen.

Audits & Afwijkingen

De module Audits & Afwijkingen ondersteunt de audit- en controleprocessen, o.a. rondom het voorbereiden, uitvoeren, rapporteren en analyseren van elk type audit, inclusief self-assessments.

Privacy Incidenten

Registreer, behandel en analyseer kwetsbaarheden, privacy incidenten en datalekken en gebruik dit om deze in de toekomst te voorkomen en je organisatie structureel te verbeteren.

(Bijna) Incidenten

Registreer, behandel en analyseer incidenten en gebruik dit om toekomstige incidenten te voorkomen en je organisatie structureel te verbeteren.

Klachten & (Aan)vragen

Goede klachtafhandeling zorgt voor loyalere klanten. De module Klachten & (Aan)vragen helpt je bij het snel en passend afhandelen van klachten en meldingen.

Verbeterplannen

De module Verbeterplannen zet feedback uit audits, klachten, incidenten, risico-analyses en andere bronnen om naar positieve verbeterslagen.

Interesse?

Vraag een adviessessie aan!

Het Smile team staat voor je klaar om jouw wensen te bespreken en je te helpen bij jouw keuze.

De voordelen van de modules

Elke module is op zichzelf of in combinatie te gebruiken en bevat de volgende basis mogelijkheden:

Regelmatige updates

Voor elke module komen er regelmatig nieuwe releases uit, met het oog op doorontwikkelingen van nieuwe functionaliteit, meer gebruikersgemak en het bijhouden van benodigde security fixes.

Eenvoudig registreren

De interactieve meldformulieren (bijvoorbeeld voor incidenten of voor klachten) bouwen zich automatisch op, op basis van de gegevens die de melder invult. Je hebt niet langer ‘losse’ invulformulieren per type melding, maar één formulier waar je diverse typen meldingen in kan vastleggen.

Taakgestuurd behandelen

Afhankelijk van het type melding worden de juiste mensen op het juiste moment geïnformeerd. De workflow zorgt dat zij direct aan de slag kunnen om de melding af te handelen. De actiepunten die volgen uit meldingen liggen dus direct waar ze moeten liggen.

Realtime analyseren

Geregistreerde meldingen zijn eenvoudig terug te vinden in een online rapportage met slimme zoek-, filter- en sorteermogelijkheden. Je kunt de totale historie van (typen) meldingen via een interactieve CockPIT bereiken om hier vervolgens verdere analyses op uit te voeren.

Vraag een adviessessie aan!

 

Ben je toe aan een volgende stap?

Als je 1 of een combinatie van meerdere modules gebruikt krijg je snel meer grip op risico’s. Hierdoor ontstaat vanzelf ruimte om over te gaan naar een integrale aanpak waarbij continu verbeteren centraal staat. Om je hierbij optimaal te faciliteren schaal je op naar een volledige Smile Suite. Zo groeien we met jouw ontwikkeling mee. Door een unieke koppeling tussen de modules bieden we jou een een makkelijke manier om overzicht te houden in een interactief dashboard. Lijkt jou dit wat?

Ontdek onze Suites