Smile
Terug naar hoofdmenu

Software voor kwaliteitsmanagement

Anno nu wordt van bedrijven een pro-actieve aanpak verwacht t.a.v. kwaliteit, met alleen brandjes blussen kom je niet meer weg.

De nieuwe ISO-normen hebben dit alleen nog maar verder aangewakkerd. Voor veel bedrijven betekent dit dat er nog flink wat werk aan de winkel is.

Software voor kwaliteitsmanagement

Ben jij al klaar voor de toekomst?

Hoe staat dat bij jou? Is jouw organisatie al klaar voor de pro-actieve toekomst die in sneltreinvaart nadert? Zijn de medewerkers in jouw organisatie zich bewust van het belang van kwaliteitsgestuurd werken? Wordt er voldoende geregistreerd?

Weet je op basis van die kwaliteitsregistraties precies welke issues je dieper moet onderzoeken? Beschik je over real-time analysemogelijkheden? Zet je zichtbaar de stap vanuit klachten en incidenten naar pro-actief verbeteren? Of kun je op dit vlak nog wel wat hulp gebruiken?

De kwaliteitsmeldingen software van Smile heeft alles in huis om jouw organisatie op tijd klaar te stomen voor de pro-actieve toekomst en risico's bij de kern aan te pakken.

Vraag online adviessessie met demo aan

Productklachten, leveranciersklachten, interne fouten, blokkades en andere kwaliteitsregistraties. Smile heeft alles in huis om kwaliteit integraal te beheersen!

Duizenden gebruikers gingen jou voor

Al meer dan twintig jaar helpt Smile organisaties met software voor allerlei soorten kwaliteitsregistraties. Van klachten tot incidenten en van blokkades tot verbeterplannen, elke melding kan in Smile worden geregistreerd en behandeld.

Als je de duizenden enthousiaste Smile gebruikers vraagt waardoor de software van Smile er het meeste uitspringt, zullen ze de volgende zaken zeker benoemen:

Makkelijk registreren

Makkelijk registreren

De interactieve meldformulieren van Smile kunnen eenvoudig op maat worden ingericht. Zelfs het inzetten van online contactformulieren, een servicepagina op Facebook en een ‘app’ om te melden behoort tot de mogelijkheden. Formulieren bouwen zich op door de gegevens die de melder invult: alle velden hebben daardoor altijd toegevoegde waarde.

Samen behandelen

Samen behandelen

Voor een doeltreffende behandeling is workflow beschikbaar. Via (een set van) taken en e-mail signalering wordt altijd het juiste protocol gevolgd en niets aan het toeval overgelaten.

Balans tussen melden en behandelen: risico-matrix

Balans tussen melden en behandelen: risico-matrix

Melders willen graag korte meldformulieren. Voor analyse is bij voorkeur veel data beschikbaar. Het toepassen van een risico-matrix lost dit spanningsveld op. Meldingen met een lage risico-score behoeven geen directe behandeling. Zo is er niet alleen meer tijd voor het behandelen van meldingen met een hoge risico-score maar ook voor analyse en pro-actief verbeteren.

Realtime analyseren

Realtime analyseren

De rijke CockPIT bevat onder andere taartgrafieken, lijngrafieken, staafdiagrammen, lijstjes, top-x-grafieken en rss-widgets. De mogelijkheid om door te klikken zorgt voor een volledige integratie met de achterliggende data.

Transparant verbeteren

Transparant verbeteren

Brandjes blussen is niet meer voldoende. De geïntegreerde verbeterplannen-module zorgt er voor dat ook structurele verbeteringen vastgelegd en bewaakt kunnen worden. De community-functionaliteit maakt dat iedereen mee kan denken over hoe het beter kan. Over pro-actief gesproken!

Bekijk de top-3 downloads hier

Het downloaden van deze artikelen is helemaal gratis!

Ook bij KAM-rondes en andere kwaliteitsaudits kan de software van Smile jou ondersteunen. Bekijk de mogelijkheden hier!