Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De GRC Suite voor de Zorg wordt voor en door gebruikers ontwikkeld. Deze ontwikkeling staat nooit stil en feedback van gebruikers is dus erg belangrijk. In dit kader organiseert Smile regelmatig werkgroep-bijeenkomsten.

Op deze bijeenkomsten komen (aankomend) gebruikers bij elkaar om met elkaar in gesprek te gaan over de manier waarop de GRC Suite voor de Zorg het beste geïmplementeerd kan worden en de functionaliteiten die missen of beter kunnen. Dit alles onder de begeleiding van twee ervaren Smile consultants, koffie, thee en lekkers.

Voor wie?

Deze werkgroep is speciaal bedoeld voor (aankomend) gebruikers van de GRC Suite voor de Zorg die interesse hebben om als groep de krachten te bundelen en mee te werken aan een Governance, Risk & Compliance Suite specifiek voor de Zorgbranche, inclusief benchmark.

Werkwijze

De werkgroep-bijeenkomst wordt verzorgd door Ellen Leenhouts-Koenen en Jasper-Willem de Swart, aangevuld met Wendy Geurkink.

Enkele werkdagen voor aanvang van de werkgroep ontvang je nog een extra bevestigingsmail.

Op de dag zelf ben je vanaf 12:45 uur welkom bij Smile in ‘s-Hertogenbosch. De werkgroep-bijeenkomst start om 13:00 uur en eindigt om 16:00 uur.

Datum: 8 november 2018
Tijd: 13:00 - 16:00 uur
Locatie: Rompertsebaan 50, 's-Hertogenbosch

Aanmelden?

De dag is alleen toegankelijk voor (aankomend) gebruikers van de GRC Suite voor de Zorg.

 

Ik ben erbij!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.