Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Interne audits hebben een slecht imago. Dat is jammer. Door interne audits anders te benaderen en in dienst te stellen van de organisatiedoelen kunnen ze juist een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van de organisatie. Het Nieuwe Auditen helpt jou hierbij op weg!

inspiratie-download

Bij het uitvoeren van interne audits ligt de nadruk nog vaak op de planning en techniek van de audit zelf. Interne audits worden dan vooral benaderd als controle-instrument t.b.v. compliance. Er wordt voorbij gegaan aan de verbeterpotentie die in de audit verscholen ligt. Audits hebben daardoor een negatief imago: ze worden gezien als ‘tijdrovend’ en ‘zonde van de tijd’.

Dat is jammer want op die manier schieten interne audits hun doel flink voorbij.

Welkom in de wereld van Het Nieuwe Auditen

Door interne audits anders te benaderen en in dienst te stellen van de organisatiedoelen kunnen ze juist een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van de organisatie. Dit gaat niet vanzelf. Het vraagt in veel organisaties om een behoorlijke ‘mindshift’: je moet interne audits namelijk op een positieve manier gaan benaderen als verbeterinstrument.

 

 

Wil je meer weten? Download deze flyer gratis! Vul jouw e-mail adres in en ontvang een unieke downloadlink in jouw mailbox.

Vul alle verplichte velden in