Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De nieuwe release van Het Smile Platform is een feit! En niet zomaar eentje, maar een MAJOR release met hoofdletters: we maken de stap van versie 2.6 naar versie 3.0!

Dat betekent dat jou veel vernieuwing en diverse optimalisaties te wachten staan. En het zou zo maar kunnen dat dit ook zaken zijn die jij zelf als verbetertips met ons hebt gedeeld!

Wanneer is versie 3.0 beschikbaar?

SaaS gebruikers zien de 3.0 versie medio oktober automatisch verschijnen.

Voor Enterprise  klanten hangt de wijze van uitrol hangt af van de specifieke contractafspraken die daarover zijn gemaakt.

Waarom dit webinar?

Via dit webinar – dat bedoeld is voor alle Enterprise klanten van Smile – krijg je een goede indruk van alle nieuwe mogelijkheden van Het Smile Platform 3.0. Het is tevens de aanzet voor een 1-op-1 afspraak om de uitrol van Smile 3.0 in jouw organisatie verder te bespreken.

Praktische informatie

Het webinar wordt verzorgd door Anton van Dijk en Ellen Koenen en duurt ongeveer 1 uur.

Twee werkdagen voor aanvang van het webinar ontvang je een toegangs url en -code voor het webinar. Op de geplande datum en tijd kun je je met deze gegevens aanmelden.

Interesse in een ander onderwerp? Klik hier voor een overzicht van alle events of vraag hier een adviessessie op maat aan.

Datum: 23-01-2020
Tijd: 13:00
Locatie: Online

Aanmelden?

Dit is een exclusief webinar voor gebruikers van Smile.

Ik ben erbij!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.