Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De losse SaaS-modules van Smile zijn gebaseerd op het ‘plug-and-play’-principe, je kunt er direct mee aan de slag. We werken niet met een reguliere implementatie omdat het een online software product is waar je meteen mee kan werken. Toch is het wel prettig om een beetje hulp te krijgen bij het leren kennen van alle mogelijkheden die de modules jouw organisatie kunnen bieden.

Daarom is er de de Snel-Op-Weg Dag – een uniek gegeven in de wereld van online tools! Bij andere SaaS-tools volg je, bij wijze van implementatie, met soms wel honderden anderen een online webinar met uitleg, terwijl de Snel-Op-Weg Dag speciaal voor kleine groepen is bedacht en diepgaande uitleg biedt over de applicatie.

Wat is een Snel-Op-Weg Dag?

De Snel-Op-Weg Dag helpt je, zoals de naam suggereert, om snel aan de slag te kunnen met je applicatie. Voor iedere (combinatie van) module(s) en de Suites hebben we een eigen Snel-Op-Weg Dag. In het overzicht onderaan deze pagina zie je snel wanneer welke Snel-Op-Weg Dag plaatsvindt.

De Snel-Op-Weg Dag en voorbereiding verlopen als volgt. Je ontvangt een week voor de Snel-Op-Weg Dag een document met aanvullende informatie en voorbereiding. Je moet over een aantal zaken nadenken, keuzes maken en data verzamelen. Denk daarbij aan de vragen ‘Hoe richt je je organisatiestructuur in?’ en ‘Welke categorisering en behandelstructuur wil je toepassen?’. Als je dit qua proces al goed in beeld hebt, kost deze voorbereiding misschien een paar uurtjes. Als je nog besluiten moet nemen kan deze voorbereiding wat meer tijd in beslag nemen.

Op de Snel-Op-Weg Dag zelf wordt een start gemaakt met het invoeren van stamgegevens en het instellen van je account. De Snel-Op-Weg Dag duurt van 9:30 tot 16:30 uur. Naderhand kunnen jullie de inrichting zelf verder afmaken. De Snel-Op-Weg Dag helpt je op weg, maar het échte werk begint pas daarna. Afhankelijk van de behoeften en uitzonderingen van je organisatie kan dat een paar uurtjes of een paar dagen in beslag nemen. Daarnaast zal je natuurlijk zelf de ‘promotie’ van de software in de organisatie moeten vormgeven en de livegang moeten plannen. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hieraan wilt besteden!

Wanneer kies je een Snel-Op-Weg Dag?

Bij het afnemen van een SaaS module of Suite kun je kiezen voor één of meer Snel-Op-Weg Dagen voor € 625,- excl. BTW per persoon. Heb je al een betaald account voor een SaaS module of Suite en wil je ook een Snel-Op-Weg Dag afnemen? Dan kun je via de support community via een melding een offerte hiervoor aanvragen.

Overzicht Snel-Op-Weg Dagen 2020:

Snel-Op-Weg Dag Verwerkingsregister: 31 maart.

VO/PO-Op-Weg Dag: Verwerkingsregister: 14 april.

MBO-Op-Weg Dag: Verwerkingsregister: 28 april

Snel-Op-Weg Dag Audits & Afwijkingen: 27 mei

Snel-Op-Weg Dag Klachten & (Aan)vragen (incl. Verbeterplannen): 13 mei

Snel-Op-Weg Dag (Privacy) Incidenten: 10 juni

 

Bekijk het actuele overzicht