Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Het is de passie van Smile om haar mensgerichte visie op Kwaliteit & Veiligheid, Privacy & Informatiebeveiliging en Governance, Risk & Compliance te verbinden met nieuwe technologie. Zo wil Smile een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.

Waarom zou je nog meer kiezen voor Smile?

Integraal verbeteren

Brandjes blussen en eilandjes vormen doen we al genoeg in organisaties. Wij helpen je interne muren af te breken door de werkvloer bewust te maken van risico’s en inzicht te geven in wat er integraal beter kan. Samenwerken aan verbetering was nog nooit zo leuk!

Voor en door gebruikers

De kracht van Smile ligt in de unieke samenwerking met gebruikers. Via onze gebruikersgroepen dagen we jou uit tot het nemen van een kijkje over de muren van jouw eigen organisatie heen. En leren wij jouw werkelijke behoeftes kennen waarop we onze oplossingen kunnen afstemmen. Zo ontstaat echte innovatie!

Makkelijk en (AVG) veilig

Via slimme functionaliteiten helpen we je tijd te besparen door terugkerende acties te automatiseren en de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste gebruiker te presenteren. Privacy by design staat daarbij centraal: je ziet nooit meer dan nodig en alle handelingen worden gelogd. Dat slaapt een stuk rustiger!

Service met een glimlach

Servicegerichtheid zit ons in het bloed. Wij koesteren onze mensgerichte cultuur en zetten graag een stap extra om jou tevreden te stellen. Transparantie nastreven en de wil om te leren staan daarbij continu centraal. Het motto van ons eigen klantwaardenmanifest is niet voor niets ‘je krijgt wat je geeft’!

Weten wat Smile voor jouw organisatie kan betekenen?

En hoe je met online software grip op risico’s kan krijgen?

Vraag een online demo aan!