Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De Privacy Suite en losse SaaS-modules van Smile zijn gebaseerd op het ‘plug-and-play’-principe, je kunt er direct mee aan de slag. Toch is het ook wel heel prettig om een beetje hulp te krijgen bij het leren kennen van alle mogelijkheden die de Privacy Suite Onderwijs jouw onderwijsinstelling kan bieden. De VO/PO-Op-Weg Dag biedt uitkomst.

Tijdens de VO/PO-Op-Weg Dag helpen we je met het werken in de Privacy Suite Onderwijs, waarbij de focus ligt op het Verwerkingsregister. Een deel van de dag bestaat uit de applicatie leren kennen en hoe je deze kan inrichten voor je eigen organisatie, het tweede deel biedt een verdieping en wordt gegeven door Elly Dingemanse. Elly is nauw betrokken bij de gebruikersgroep Smile, die regelmatig bij elkaar komt om IBP-uitdagingen op tactisch en operationeel met elkaar te delen en op te lossen. Deze gebruikersgroep is een waardevolle aanvulling op het IBP-netwerk.

Wij zorgen voor koffie, thee, lunch en lekkers. Na afloop van de VO/PO-Op-Weg Dag kun je zelfstandig aan de slag met de modules ten behoeve van AVG-compliance en privacy en informatiebeveiliging.

Voor wie?

Deze Snel-Op-Weg Dag is speciaal bedoeld voor Privacy Suite Onderwijs gebruikers in VO/PO-instellingen.

Werkwijze

De Snel-Op-Weg Dag wordt verzorgd door Jasper-Willem de Swart en Elly Dingemanse.

Enkele werkdagen voor aanvang van de VO/PO-Op-Weg Dag ontvang je de instructies voor de voorbereiding.

Op de dag zelf ben je vanaf 9:00 uur welkom bij Smile in ‘s-Hertogenbosch. De VO/PO-Op-Weg Dag start om 9:30 uur en eindigt om 16:30 uur. De lunch is inbegrepen.

Aanmelden?

De online inschrijvingen voor deze Snel-Op-Weg Dag zijn gesloten. Wil je graag nog aansluiten op 25 februari? Neem dan telefonisch contact op met onze collega Claire op 073-5280040.