Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Vragen stellen doen we dagelijks. Omdat we iets willen weten, omdat we geïnteresseerd zijn of omdat we iets willen leren, of gewoon omdat we nieuwsgierig zijn . Ga maar eens na voor jezelf hoeveel vragen jij op een dag stelt. Maar zijn het krachtige vragen en zijn ze positief? Zetten ze de ander aan het denken of zorgen ze ervoor dat de ander in beweging komt? Dat blijkt nog knap lastig te zijn. Terwijl het stellen van krachtige en positieve vragen je helpt bij het digitaliseren van je auditproces richting online self-assessments.

Het belang van krachtige vragen stellen

Door het stellen van vragen kun je een gesprek of vragenlijst een bepaalde richting in sturen. Dit besef helpt je bij het opstellen van self-assessments voor je online audits. Als je krachtige vragen op de juiste manier en het juiste moment stelt, maak je ook het voeren van een auditgesprek makkelijker.

Krachtige positieve vragen nodigen uit tot nadenken, breiden je verbeelding uit en inspireren tot nieuwe gedachten. Ze intrigeren, verhelderen en geven inzicht. Ze creëren wegen naar positieve ervaringen, stimuleren reflectie op zaken die er toe doen en helpen ontdekken wat waardevol is. Dat is waarom ze zo veel toegevoegde waarde hebben voor je audit- en controleproces.

Een positieve VerdiepMiddag vol tips en inspiratie

Deze VerdiepMiddag richt zich op het kunnen toepassen van krachtige positieve vragen in audits en self-assessments – een must als je het auditproces digitaal wilt transformeren!

Wat levert deze VerdiepMiddag op?

Voor wie is deze VerdiepMiddag bedoeld?

Voor managers, beleidsmedewerkers, auditors en iedereen die te maken heeft met het stellen van vragen in audits en self-assessments.

Praktische informatie

De VerdiepMiddag wordt speciaal voor Smile verzorgd door Theo van den Eijnden van Inspiring Change.

Enkele werkdagen voor aanvang van de VerdiepMiddag ontvang je de instructies voor de voorbereiding.

Op de dag zelf ben je vanaf 12:45 uur welkom bij Smile in ‘s-Hertogenbosch. De VerdiepMiddag start om 13:00 uur en eindigt om 17:00 uur.

Datum: 08-10-2019
Tijd: 13:00
Locatie: Rompertsebaan 50, 's-Hertogenbosch

Aanmelden?

Deze VerdiepMiddag is toegankelijk voor iedereen die te maken heeft met het stellen van vragen in audits en self-assessments.
De bijbehorende investering is €250,- per persoon, excl. BTW.

Als je je via onderstaande button inschrijft voor de VerdiepMiddag, ga je automatisch akkoord met deze investering en de hieronder weergegeven annuleringsvoorwaarden. Je ontvangt per e-mail (op het opgegeven e-mailadres) een factuur die uiterlijk voorafgaand aan de VerdiepMiddag moet worden voldaan.

Ik ben erbij!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering t/m 4 oktober 2019

Je kunt jouw deelname t/m 4 oktober 2019 annuleren door een e-mail te sturen naar info@smile.nl. Je ontvangt dan een voucher voor deelname aan een volgende VerdiepMiddag. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de annulering. Deze bevestiging is tevens jouw bewijs van tijdige annulering.

No-show

Wij houden na jouw aanmelding rekening met jouw komst. Hier zijn kosten aan verbonden. Bij annulering op de dag zelf of bij no-show worden daarom de volledige deelnamekosten in rekening gebracht. Je kunt uiteraard ook een vervanger laten deelnemen.