Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Vragen stellen doen we dagelijks. Omdat we iets willen weten, omdat we geïnteresseerd zijn of omdat we iets willen leren, of gewoon omdat we nieuwsgierig zijn . Ga maar eens na voor jezelf hoeveel vragen jij op een dag stelt. Maar zijn het krachtige vragen en zijn ze positief. Zetten ze de ander aan het denken of zorgen ze ervoor dat de ander in beweging komt. Dat blijkt nog knap lastig te zijn.

Het belang van krachtige vragen stellen

Vaak boren we met de vragen die we stellen juist de negatieve energie aan. Soms ook zonder dat we het zien of het zelf willen. Een gesprek gaat een heel andere kant uit of ontspoort zelfs. Goed beseffen in welke richting een vraag je leidt is dan ook van groot belang. Als je krachtige vragen stelt op de juiste manier en op het juiste moment zul je merken dat je veel gemakkelijker in een prettig gesprek terecht komt.

Krachtige positieve vragen nodigen uit tot nadenken, breiden je verbeelding uit en inspireren tot nieuwe gedachten. Ze intrigeren, verhelderen en geven inzicht. Ze creëren wegen naar positieve ervaringen, stimuleren reflectie op zaken die er toe doen en helpen ontdekken wat waardevol is.

Een positieve VerdiepMiddag vol tips en inspiratie

Deze VerdiepMiddag richt zich op het kunnen toepassen van krachtige positieve vragen in audits en self-assessments.

Wat levert deze VerdiepMiddag op?

Voor wie is deze VerdiepMiddag bedoeld?

Voor managers, beleidsmedewerkers, auditors en iedereen die te maken heeft met het stellen van vragen in audits en self-assessments.

Praktische informatie

De VerdiepMiddag wordt speciaal voor Smile verzorgd door Theo van den Eijnden van Inspiring Change.

Enkele werkdagen voor aanvang van de VerdiepMiddag ontvang je de instructies voor de voorbereiding.

Op de dag zelf ben je vanaf 12:45 uur welkom bij Smile in ‘s-Hertogenbosch. De VerdiepMiddag start om 13:00 uur en eindigt om 17:00 uur.

Datum: 23-05-2019
Tijd: 13:00 - 17:00 uur
Locatie: Rompertsebaan 50, 's-Hertogenbosch

Aanmelden?

Deze VerdiepMiddag is toegankelijk voor iedereen die te maken heeft met het stellen van vragen in audits en self-assessments.
De bijbehorende investering is €750,- per persoon, excl. BTW.

Als je je via onderstaande button inschrijft voor de VerdiepMiddag, ga je automatisch akkoord met deze investering en de hieronder weergegeven annuleringsvoorwaarden. Je ontvangt per e-mail (op het opgegeven e-mailadres) een factuur die uiterlijk voorafgaand aan de VerdiepMiddag moet worden voldaan.

Ik ben erbij!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering t/m 22 mei 2019

Je kunt jouw deelname t/m 22 mei 2019 annuleren door een e-mail te sturen naar info@smile.nl. Je ontvangt dan een voucher voor deelname aan een volgende VerdiepMiddag. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de annulering. Deze bevestiging is tevens jouw bewijs van tijdige annulering.

No-show

Wij houden na jouw aanmelding rekening met jouw komst. Hier zijn kosten aan verbonden. Bij annulering op de dag zelf of bij no-show worden daarom de volledige deelnamekosten in rekening gebracht. Je kunt uiteraard ook een vervanger laten deelnemen.