Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Bijna een jaar nadat de AVG handhaafbaar werd, is het tijd om terug te blikken op wat is geweest en vooruit te kijken naar wat komt. 2018 was het jaar van rennen en vliegen, vechten tegen de deadline van 25 mei en het strijden binnen jouw organisatie om alle neuzen dezelfde kant op de krijgen. Heb je de eindstreep inmiddels gehaald? Is jouw organisatie klaar voor 2019 – “het jaar van de handhaving”? En heb je al scherp wat jouw organisatie in 2020 moet doen om compliant te blijven wanneer de e-privacyverordening de AVG verder aanvult? Als je op één van deze vragen ‘nee’ antwoordt, dan wil je deze VerdiepDag zeker in je agenda noteren!

De AVG en EPV; wat moet jij weten?

Het verwerken van persoonsgegevens binnen je organisatie kan soms bijzonder complexe situaties opleveren. Hoe ga je daar mee om? En welke gevolgen heeft de ePV precies voor jouw organisatie? Op deze VerdiepDag ga je samen met de experts van Bergman Juridisch Adviesbureau dieper in op o.a. deze vragen en worden er handvatten besproken zodat jij meer inzicht krijgt in de ingewikkelde privacyregels.

Wat levert deze VerdiepDag op?

Aan het einde van de VerdiepDag:

  • Heb je geleerd kritisch maar oplossingsgericht na te denken over de verwerkingen van persoonsgegevens binnen je eigen organisatie;
  • Is je verwerkingsregister aangescherpt en hebben we samen nog eens goed naar je verwerkingsgrondslagen gekeken;
  • Is jouw organisatie voorbereid op de komende veranderingen en loopt deze voorop in de voorbereidingen op de ePV;
  • Hebben we samen nagedacht over reële compliance risico’s binnen jouw organisatie en hebben we creatief nagedacht over mogelijke maatregelen.

Voor wie is deze VerdiepDag bedoeld?

Voor marketeers, beleidsmedewerkers en iedereen die binnen een organisatie verantwoordelijk is voor de privacy-administratie of een gedeelte daarvan.

Praktische informatie

De VerdiepDag wordt speciaal voor Smile verzorgd door Geoffrey Bergman en Luc Heerema van Bergman Juridisch Adviesbureau.

Enkele werkdagen voor aanvang van de VerdiepMiddag ontvang je de instructies voor de voorbereiding.

Op de dag zelf ben je vanaf 9:45 uur welkom bij Smile in ‘s-Hertogenbosch. De VerdiepMiddag start om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur.

Datum: 16-05-2019
Tijd: 10:00
Locatie: Rompertsebaan 50, 's-Hertogenbosch

Aanmelden?

Deze VerdiepDag is toegankelijk voor iedereen die te maken heeft met het verwerken van persoonsgegevens, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de e-Privacy Verordening.

De bijbehorende investering is €1.000,- per persoon, excl. BTW.

Als je je via onderstaande button inschrijft voor de VerdiepDag, ga je automatisch akkoord met deze investering en de hieronder weergegeven annuleringsvoorwaarden. Je ontvangt per e-mail (op het opgegeven e-mailadres) een factuur die uiterlijk voorafgaand aan de VerdiepDag moet worden voldaan.

Ik ben erbij!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering t/m 15 mei 2019

Je kunt jouw deelname t/m 15 mei 2019 annuleren door een e-mail te sturen naar info@smile.nl. Je ontvangt dan een voucher voor deelname aan een volgende VerdiepDag. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de annulering. Deze bevestiging is tevens jouw bewijs van tijdige annulering.

No-show

Wij houden na jouw aanmelding rekening met jouw komst. Hier zijn kosten aan verbonden. Bij annulering op de dag zelf of bij no-show worden daarom de volledige deelnamekosten in rekening gebracht. Je kunt uiteraard ook een vervanger laten deelnemen.