Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

In de maand maart viert Smile haar verjaardag. Dit jaar bestaan we maar liefst 24 jaar, dus op naar een mooi jubileum in 2020! Om dit heugelijke feit te vieren, organiseert Smile t/m 29 maart 2019 een speciale user-actie voor Enterprise klanten (dit zijn klanten met een eigen applicatie die ofwel  ‘Inhouse’ ofwel ‘ASP’ bij Smile draait).

Wat houdt de speciale user-actie in?

T/m 29 maart 2019 kun je als Enterprise klant bij Smile een van de volgende upgrades aanschaffen:

Wanneer is deze special user-actie nuttig voor jouw organisatie?

Normaal gesproken betaal je per extra concurrent users gemiddeld € 348,- per jaar. Als je op dit moment in jouw Smile applicatie(s) in de buurt van de max van het aantal beschikbare users zit en/of verwacht dat het gebruik van de Smile applicatie(s) in de nabije toekomst gaat toenemen, kan deze speciale user-actie voor jou zinvol zijn. Ook als je op dit moment nog wat budget over hebt dat, als je het dit jaar niet gebruikt, vervalt, kan het slim zijn om dit te investeren in extra users waarmee in de toekomst kosten worden bespaard.

Hoe kun je van deze actie profiteren?

Heb je interesse in deze actie? Vul de offerte in de bijlage aan met jouw gegevens en stuur deze op uiterlijk 29-03-19 retour aan info@smile.nl. De users worden daarna binnen 5 werkdagen uitgeleverd.

Ben je een SaaS-klant van Smile?

Klik hier voor de speciale actie voor SaaS-klanten!

Ben je nog geen klant van Smile?

Klik hier voor de speciale actie voor bijna-klanten!