Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De kans is groot dat jouw organisatie zich bezighoudt met periodieke audits en controles om te voldoen aan wet- en regelgeving en/of t.b.v. certificering. Dan zal je waarschijnlijk ook ervaren dat audits nog vaak weerstand oproepen bij medewerkers die de auditor als politieagent zien en bang zijn voor een oordeel. Daarnaast brengen traditionele audits een hoop geregel en administratie met zich mee. Alles moet immers weer op orde zijn voor dat ene controlemoment. De audit wordt een doel op zich en de verbeterpotentie van audits wordt niet of nauwelijks benut.

Het digitaal transformeren van auditprocessen is de toekomst, durf jij de transitie te maken?

Het kan ook anders. Door interne audits digitaal te transformeren tot een transparant online verbeterproces, maak je van audits een prettig en nuttig instrument voor continue verbetering. Ze staan dan in dienst van de organisatiedoelen en leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan het succes van je organisatie.

Het digitaal transformeren van je auditprocessen doe je niet zomaar: het vereist een nieuwe werkwijze voor organisaties. Smile helpt organisaties met tools die deze digitale transformatie versnellen. Om aan te blijven sluiten bij ontwikkelingen in de markt organiseert Smile de strategische werkgroep ‘Digitale transformatie van auditprocessen’.

Diverse audit-professionals komen in deze werkgroep bijeen om kennis met elkaar te delen en vraagstukken ter discussie te stellen op het gebied van dit actuele onderwerp. Dit alles onder de begeleiding van twee ervaren Smile consultants, koffie, thee en lekkers.

Voor wie?

Deze strategische werkgroep is speciaal bedoeld voor professionals die verantwoordelijk zijn voor de audit- en controleprocessen in hun organisatie.

Praktische informatie

De werkgroep wordt verzorgd door Wendy Geurkink en Anton van Dijk.

Enkele werkdagen voor aanvang ontvang je nog een extra bevestigingsmail. Op de dag zelf ben je welkom vanaf 12.45 uur bij Smile in ‘s-Hertogenbosch. De werkgroep duurt van 13.00 tot 16.00 uur.

Datum: 07-02-2020
Tijd: 13:00
Locatie: Rompertsebaan 50, 's-Hertogenbosch

Aanmelden?

De strategische werkgroep is alleen toegankelijk voor professionals die verantwoordelijk zijn voor de audit- en controleprocessen in hun organisatie.

Ik ben erbij!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.