Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De Privacy Suite en losse SaaS-modules van Smile zijn gebaseerd op het ‘plug-and-play’-principe, je kunt er direct mee aan de slag. Toch is het ook wel heel prettig om een beetje hulp te krijgen bij het leren kennen van alle mogelijkheden die de Privacy Suite jouw organisatie kan bieden. De Snel-Op-Weg Dag biedt uitkomst.

Tijdens de Snel-Op-Weg Dag stomen we je in één dag klaar om het Verwerkingsregister in te richten! Je leert de applicatie kennen en hoe je deze kan inrichten voor je eigen organisatie. Op welk niveau leg je bijvoorbeeld een verwerkingsregister vast? Wie laat je wat vast leggen? Hoe leg je risico’s en maatregelen vast? En ga zo nog maar even door. Dit alles onder begeleiding van twee ervaren Smile consultants, koffie, thee en lekkers. Na afloop van de Snel-Op-Weg Dag kun je zelfstandig aan de slag met het verwerkingsregister ten behoeve van AVG-compliance en privacy en informatiebeveiliging.

Voor wie?

Deze Snel-Op-Weg Dag is speciaal bedoeld voor gebruikers van de betaalde SaaS-versie van de Privacy Suite.

Werkwijze

De Snel-Op-Weg Dag wordt verzorgd door Claire Langenhuisen.

Enkele werkdagen voor aanvang van de Snel-Op-Weg Dag ontvang je de instructies voor de voorbereiding.

Op de dag zelf ben je vanaf 9:00 uur welkom bij Smile in ‘s-Hertogenbosch. De Snel-Op-Weg Dag start stipt om 9:30 uur en eindigt om 16:30 uur. De lunch is inbegrepen.

Datum: 09-09-2020
Tijd: 9:30
Locatie: Rompertsebaan 50, 's-Hertogenbosch

Aanmelden?

De dag is alleen toegankelijk voor gebruikers van de Privacy Suite.

Heb je al een (persoonlijke) deelname aan een Snel-Op-Weg Dag bij Smile afgenomen? Dan wordt jouw deelname automatisch verrekend met jouw openstaande saldo.

Heb je (nog) geen (persoonlijke) deelname aan een Snel-Op-Weg Dag bij Smile afgenomen? Dan ontvang je na aanmelding een factuur van € 625,- excl. BTW die voorafgaand aan de Snel-Op-Weg Dag moet worden voldaan.

 

Ik ben erbij!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.