Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De losse SaaS-modules van Smile zijn gebaseerd op het ‘plug-and-play’-principe, je kunt er direct mee aan de slag. Toch is het ook wel heel prettig om een beetje hulp te krijgen bij het leren kennen van alle mogelijkheden die deze modules jouw organisatie kunnen bieden. De Snel-Op-Weg Dag biedt uitkomst.

Tijdens de Snel-Op-Weg Dag stomen we je in één dag klaar om de module (Bijna) Incidenten in gebruik te nemen! Je leert de applicatie kennen en hoe je incidenten kan registreren en behandelen voor je eigen organisatie. Ook ontdek je hoe je kan leren van incidenten en ze in de toekomst kan voorkomen. Dit alles onder begeleiding van twee ervaren Smile consultants, koffie, thee en lekkers. Na afloop van de Snel-Op-Weg Dag kun je zelfstandig aan de slag met de module (Bijna) Incidenten en deze inzetten om structureel te verbeteren!

Voor wie?

Deze Snel-Op-Weg Dag is speciaal bedoeld voor gebruikers van de betaalde SaaS-module (Bijna) Incidenten.

Werkwijze

De Snel-Op-Weg Dag wordt verzorgd door Claire Langenhuisen.

Enkele werkdagen voor aanvang van de Snel-Op-Weg Dag ontvang je de instructies voor de voorbereiding.

Op de dag zelf ben je vanaf 9:00 uur welkom bij Smile in ‘s-Hertogenbosch. De Snel-Op-Weg Dag start om 9:30 uur en eindigt om 16:30 uur. De lunch is inbegrepen.

Datum: 30-09-2020
Tijd: 10:00
Locatie: Rompertsebaan 50, 's-Hertogenbosch

Aanmelden?

De dag is alleen toegankelijk voor gebruikers van de betaalde SaaS-module (Bijna) Incidenten.

Heb je al een (persoonlijke) deelname aan een Snel-Op-Weg Dag bij Smile afgenomen? Dan wordt jouw deelname automatisch verrekend met jouw openstaande saldo.

Heb je (nog) geen (persoonlijke) deelname aan een Snel-Op-Weg Dag bij Smile afgenomen? Dan ontvang je na aanmelding een factuur van € 625,- excl. BTW die voorafgaand aan de Snel-Op-Weg Dag moet worden voldaan.

 

Ik ben erbij!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.