Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De losse SaaS-modules van Smile zijn gebaseerd op het ‘plug-and-play’-principe, je kunt er direct mee aan de slag. Toch is het ook wel heel prettig om een beetje hulp te krijgen bij het leren kennen van alle mogelijkheden die deze modules jouw organisatie kunnen bieden. De Snel-Op-Weg Dag biedt uitkomst.

Tijdens de Snel-Op-Weg Dag stomen we je in één dag klaar om de module Audits & Afwijkingen te beheren! Je leert de applicatie kennen en hoe je deze kan inrichten voor jouw organisatie. Hoe maak je een audit of self-assessment aan? Hoe richt je audit- en controleprocessen in? En hoe kun je de resultaten gebruiken om structureel te verbeteren? Dit alles onder begeleiding van twee ervaren consultants, koffie, thee en lekkers. Na afloop van de Snel-Op-Weg Dag kun je zelfstandig aan de slag met deze module ten behoeve van interne en externe audits.

Voor wie?

Deze Snel-Op-Weg Dag is speciaal bedoeld voor gebruikers van de betaalde SaaS-module Audits & Afwijkingen.

Werkwijze

De Snel-Op-Weg Dag wordt verzorgd door Ellen Leenhouts-Koenen en Jasper-Willem de Swart.

Enkele werkdagen voor aanvang van de Snel-Op-Weg Dag ontvang je de instructies voor de voorbereiding.

Op de dag zelf ben je vanaf 9:00 uur welkom bij Smile in ‘s-Hertogenbosch. De Snel-Op-Weg Dag start om 9:30 uur en eindigt om 16:30 uur. De lunch is inbegrepen.

Aanmelden?

De online inschrijvingen voor deze Snel-Op-Weg Dag zijn gesloten. Wil je graag nog aansluiten op 3 maart? Neem dan telefonisch contact op met onze collega Claire op 073-5280040.