Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Hallo!

Ik ben Ellen Leenhouts-Koenen en ik ben sinds 1 juni 2017 (weer) in dienst bij Smile. Ik vervul de nieuwe rol Team Lead Customer Operations. In deze rol ondersteun ik het team van Smile dat de implementaties verzorgt en support levert aan onze bestaande klanten. En ook de administratie valt onder Customer Operations.

In 2003 heb ik een half jaar bij Smile mogen werken tijdens mijn afstudeerstage. Dit was voor mij een geweldige ervaring. Dankzij deze mooie ervaring wist ik dat ik een carrière als IT consultant/adviseur ambieerde. Na het afronden van mijn studie ben ik dan ook begonnen bij een gerenommeerd Consulting bedrijf, met hoofdzakelijk klussen in de Randstad. In de tussentijd heb ik Smile altijd gevolgd en contact gehouden met Wendy (de Directeur van Smile). Door mijn verhuizing naar ’s-Hertogenbosch was een terugkeer bij Smile een logisch gevolg.

Omdat ik al een geschiedenis heb bij Smile voelt het vanaf dag 1 als ‘thuiskomen’. Met veel plezier en energie ben ik in samenwerking met klanten en collega’s begonnen aan de mooiste uitdaging die er is, namelijk samen komen tot de beste oplossing!