Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Het Smile SaaS Platform, bestaande uit de GRC Suite, Privacy Suite, Privacy Suite Onderwijs en ‘losse’ SaaS modules, is continu in ontwikkeling! Daarom willen we nu ook met jullie als gebruikers delen wat er globaal voor de komende releases op de planning staat.

Release juli (10-7-2019)

Onder de motorkap is Smile ontzettend druk bezig geweest met deze release. Vanaf 10 juli is er namelijk één ontwikkelstroom voor het Smile SaaS Platform waar zowel de reguliere SaaS gebruikers als de Privacy Suite Onderwijs gebruikers van profiteren.

Voortaan kun je iedere tweede woensdag van de maand een nieuwe release verwachten! Door het samenvoegen krijg jij sneller nieuwe functionaliteiten en betere support. Algeheel haal je dus nog meer waarde uit je applicatie en krijg je een betere gebruikerservaring.

Vanzelfsprekend zitten er weer diverse nieuwe functionaliteiten in voor beide typen gebruikers.

Release augustus: (14-08-2019)

In verband met de zomervakantie is er in augustus een kleinere release van het Smile SaaS Platform dan gebruikelijk. We focussen hierin op het doorvoeren van kleine verbeteringen in de functionaliteit en het verhelpen van eventuele bugfixes.

Release september (11-09-2019)

In september voeren we diverse optimalisaties toe voor o.a. onderwijsinstellingen. Stay tuned!

Release oktober (9-10-2019)

Smile 3.0 is onderweg! Naar verwachting wordt deze grote software update de tweede woensdag van oktober bijgewerkt voor het Smile SaaS Platform. In Smile 3.0 zitten diverse verbeteringen in voor de gebruiksvriendelijkheid van het platform en gave nieuwe features, zoals een nieuw inlogscherm en de mogelijkheid om gegevens te blurren als iemand niet de juiste rechten heeft om deze te zien. Binnenkort vertellen we meer over wat je kunt verwachten!

 

Natuurlijk nemen we jullie opmerkingen, feedback en ideeën mee in de verbetering van het Smile SaaS Platform. Wil je iets aan ons melden? Dien je idee of feedback in via de Community of meld je aan voor één van de klankbordgroepen. Mogelijk zie je jouw input terugkomen in één van onze releases!

Onze roadmap heeft een bepaalde mate van voorspelbaarheid, maar is continu in beweging. Kijk dus regelmatig op deze pagina hoe de roadmap zich ontwikkelt.