Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De Smile SaaS Suite, bestaande uit de GRC Suite, Privacy Suite, Privacy Suite Onderwijs en ‘losse’ SaaS modules, is continu in ontwikkeling! Daarom willen we nu ook met jullie als gebruikers delen wat er globaal voor de komende releases op de planning staat.

Release januari (8-1-2020)

We beginnen het nieuwe jaar met het verder uitbouwen van de modules voor privacy en informatiebeveiliging in het onderwijs.

Release februari (12-2-2020)

In februari vullen we o.a. de modules Dataverwerkingen en (Privacy) Incidenten verder aan met functionaliteiten voor onderwijsinstellingen.

Release maart (11-3-2020)

In maart wordt de nieuwste softwareversie van Smile uitgerold, de 3.1! Eerder in oktober 2019 kwam de major release 3.0 beschikbaar voor de Smile SaaS Suite. Ook in de 3.1 kun je diverse nieuwe functionaliteiten en verbeteringen verwachten.

Release april (8-4-2020)

De input uit zowel de klankbordgroep als de strategische werkgroep Audits & Afwijkingen nemen we naar verwachting mee in de april release. Zo zijn jullie weer klaar en up-to-date voor alle typen audits, controles en certificeringen in 2020.

 

Natuurlijk nemen we jullie opmerkingen, feedback en ideeën mee in de verbetering van de Smile SaaS Suite. Wil je iets aan ons melden? Dien je idee of feedback in via de Community of meld je aan voor één van de klankbordgroepen. Mogelijk zie je jouw input terugkomen in één van onze releases!

Onze roadmap heeft een bepaalde mate van voorspelbaarheid, maar is continu in beweging. Kijk dus regelmatig op deze pagina hoe de roadmap zich ontwikkelt.