Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De Smile SaaS Suite, bestaande uit de GRC Suite, Privacy Suite, Privacy Suite Onderwijs en ‘losse’ SaaS modules, is continu in ontwikkeling! Daarom willen we nu ook met jullie als gebruikers delen wat er globaal voor de komende releases op de planning staat.

Release maart (11-3-2020)

In maart wordt de nieuwste softwareversie van Smile uitgerold, de 3.1! Eerder in oktober 2019 kwam de major upgrade 3.0 beschikbaar voor de Smile SaaS Suite. Ook in de 3.1 kun je diverse nieuwe functionaliteiten en verbeteringen verwachten.

Release april (8-4-2020)

In deze release vind je optimalisaties voor verwerkingen in (privacy) incidenten. Verder wordt gewerkt aan een zogenaamde mastertenant filter. Daarmee kan je als bestuur/beheerder van een groep scholen inzicht in het verwerkingsregister per school krijgen.

Release mei (13-5-2020)

De input uit zowel de klankbordgroep als de strategische werkgroep Audits & Afwijkingen nemen we naar verwachting mee in de mei release. Zo zijn jullie weer klaar en up-to-date voor alle typen audits, controles en certificeringen in 2020. Vooral onder de motorkap wordt er e.e.a. veranderd en verbeterd, als gebruiker merk je daar wat minder van.

Release juni (10-6-2020)

In juni wordt de nieuwste softwareversie van Smile uitgerold, de 3.2! Ook hier kun je wederom diverse nieuwe functionaliteiten en verbeteringen verwachten.

Release juli (8-7-2020)

Deze release staat in het teken van de modules Audits & Afwijkingen en Risico’s & Maatregelen.

Release augustus (12-8-2020)

We pakken de functies, rollen en rechten aan in deze release.

Release september (9-9-2020)

In deze release gaan we verder met de module Audits & Afwijkingen

Release oktober (14-10-2020)

De module Klachten & (Aan)vragen is de focus van deze release.

Release november (11-11-2020)

In november kunnen zorginstellingen diverse nieuwe functionaliteiten en verbeteringen verwachten voor privacy en informatiebeveiliging in de zorg.

 

 

Natuurlijk nemen we jullie opmerkingen, feedback en ideeën mee in de verbetering van de Smile SaaS Suite. Wil je iets aan ons melden? Dien je idee of feedback in via de Community of meld je aan voor één van de klankbordgroepen. Mogelijk zie je jouw input terugkomen in één van onze releases!

Onze roadmap heeft een bepaalde mate van voorspelbaarheid, maar is continu in beweging. Kijk dus regelmatig op deze pagina hoe de roadmap zich ontwikkelt.

Is de Privacy Suite iets voor jou?

Wil je de laatste nieuwe functionaliteiten en verbeteringen zien van de Privacy Suite?

Vraag een online demo aan!