Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De Smile SaaS Suite, bestaande uit de GRC Suite, Privacy Suite, Privacy Suite Onderwijs en ‘losse’ SaaS modules, is continu in ontwikkeling! Daarom willen we nu ook met jullie als gebruikers delen wat er globaal voor de komende releases op de planning staat.

Release oktober (9-10-2019)

Smile 3.0 is onderweg! Naar verwachting wordt deze grote software update de tweede woensdag van oktober bijgewerkt voor de Smile SaaS Suite. In Smile 3.0 zitten diverse verbeteringen in voor de gebruiksvriendelijkheid van het platform en gave nieuwe features, zoals een nieuw inlogscherm en de mogelijkheid om gegevens te blurren als iemand niet de juiste rechten heeft om deze te zien. Hier vertellen we meer over wat je kunt verwachten!

Release november (13-11-2019)

In november willen we diverse nieuwe functionaliteiten en verbeteringen beschikbaar hebben voor het primair en voortgezet onderwijs.

Release december (11-12-2019)

De input uit zowel de klankbordgroep als de strategische werkgroep Audits & Afwijkingen nemen we mee in de december release. Zo sluiten we de laatste release van 2019 af met een knaller zodat jullie weer klaar en up-to-date zijn voor alle typen audits, controles en certificeringen in 2020.

 

Natuurlijk nemen we jullie opmerkingen, feedback en ideeën mee in de verbetering van de Smile SaaS Suite. Wil je iets aan ons melden? Dien je idee of feedback in via de Community of meld je aan voor één van de klankbordgroepen. Mogelijk zie je jouw input terugkomen in één van onze releases!

Onze roadmap heeft een bepaalde mate van voorspelbaarheid, maar is continu in beweging. Kijk dus regelmatig op deze pagina hoe de roadmap zich ontwikkelt.