Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Al meer dan 20 jaar helpt Smile organisaties met B2B-software om audits, klachten, incidenten, risico’s en andere signalen supersnel om te zetten naar positieve verbeteracties.

Vanaf vandaag is Smile’s software ook als 100% cloud oplossing (SaaS) beschikbaar.

De eerste versie kan worden ingezet voor het registreren, behandelen en analyseren van incidenten, klachten, complimenten, datalekken en andere meldingen. Ook bevat deze versie een online verbeterbord om LEAN te werken aan verbeterprojecten en diverse mogelijkheden om de software naar eigen smaak (en branche!) te personaliseren.

Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden uit applicatiestijlen als ‘Seventies’, ‘Season’, ‘Pretty pink’ en ’50 shades of grey’. Werken moet immers ook een beetje leuk zijn en Smile heet niet voor niets ‘Smile’. De fun-factor wordt nog verder kracht bij gezet door positieve animaties die gebruikers belonen als zij meldingen of verbeterprojecten afronden. Daarvan is wetenschappelijk bewezen dat het stimulerend werkt!

quicksmile-verbeteren

Verbeterprojecten eenvoudig online beheren met de nieuwe Cloud Software van Smile (stijl: Seventies)

Op de roadmap staan nog diverse mooie uitbreidingen die helpen om audits, klachten, incidenten, risico’s en andere signalen niet alleen goed te managen maar ook te gebruiken als wegwijzer voor een betere organisatie. Prettiger werken met minder risico, daar wil Smile met online software aan bijdragen.

De nieuwe cloud oplossing draagt de naam QuickSmile en is niet alleen geschikt voor de wat grotere bedrijven maar ook voor MKB, kleine(re) zorg-praktijken, stichtingen etc. . Het is letterlijk een kwestie van ‘aanvragen en draaien maar’. De eerste periode van 14 dagen is bovendien helemaal gratis.

Vraag nu meer informatie aan!