Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Smile groeit! Nieuwe oplossingen, nieuwe klanten en nieuwe medewerkers maken dat het steeds drukker wordt op het kantoor van Smile. Dat resulteerde in een spitsuur in de kantine – erg knus maar misschien wel iets té – en te weinig ruimte voor (grote) vergaderingen. Hoog tijd dus om ook het kantoor uit te breiden en toen eind 2018 een deel van de eerste verdieping in het kantoorpand beschikbaar kwam, besloot Smile er dan ook voor te gaan.

Voor en door gebruikers

Met de Kerstdagen werd er door de medewerkers al volop gebrainstormd hoe deze nieuwe ruimte ingericht kon worden. Daar kwamen diverse creatieve ideeën uit voort, waarvan een aantal ook daadwerkelijk doorgevoerd is.

New and improved

Er is een mooie PVC-vloer gelegd en alles is fris geschilderd. Verder is er een ruime nieuwe kantine gemaakt, inclusief moderne keuken met instant kokendwaterkraan én ontspanningsplek. Op deze manier kunnen de Smileys nog prettiger werken.

De nieuwe verdieping heeft ook een grote conferentieruimte voor 24 personen, waar we Snel-Op-Weg dagen en andere events organiseren. Daarnaast is er nog een kleinere ruimte, te gebruiken als vergaderplek en/of stilteruimte. Dit is ook de plek waar de medewerkers tweewekelijks in alle rust hun stoelmassage kunnen ontvangen, zodat ze jou op elk moment een oprechte service met een glimlach kunnen geven.

Heb jij onze nieuwe verdieping al gezien? We zijn erg benieuwd wat je ervan vindt!