Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De Smile 3.x productlijn is vorig jaar gelanceerd, een mooie mijlpaal. In deze nieuwe productversie zitten veel vernieuwingen en optimalisaties. Daarin kijken we ook naar de feedbackpunten die jullie, onze gebruikers, aandragen. We lichten regelmatig een aantal nieuwe en verbeterde features toe die voor jou als gebruiker van meerwaarde zijn.

Zoeken, filteren en sorteren

Het zoeken, filteren en sorteren in overzichten is volledig vernieuwd. Nu kan je nog makkelijker en sneller zoeken naar de data die je nodig hebt.

Door te klikken op een kolomkop komen alle sorteer- en filteropties direct tot jouw beschikking. Zo kun je duidelijker filteren en makkelijker sorteren.

Alle toegepaste filters worden bovendien boven het overzicht getoond. Ze zijn daardoor in één oogopslag zichtbaar én sneller aan te passen. Ook kun je hierdoor veel makkelijker op meerdere kolommen tegelijk filteren.

zoeken filteren sorteren voorbeeld Smile applicatie

Met deze vernieuwde functionaliteit kun je dus heel gedetailleerd informatie opzoeken in jouw Smile applicatie. Heb je een bepaald overzicht vaker nodig? Dan kun je deze eenvoudig opslaan, zodat je er op elk gewenst moment naar terug kunt keren.

Gaaf, dit wil ik!

Smile 3.x is als upgrade beschikbaar voor alle Enterprise klanten. De wijze van uitrol hangt af van de specifieke contractafspraken die daarover met jou zijn gemaakt. Wil je meer weten? Vraag een gratis online demo aan of neem telefonisch contact op met Anton of Ellen via 073 – 528 00 40.

Alle SaaS modules en SaaS Suites van Smile worden automatisch bijgewerkt naar de laatste 3.x versie.