Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De Smile 3.x productlijn is vorig jaar gelanceerd, een mooie mijlpaal. In deze nieuwe productversie zitten veel vernieuwingen en optimalisaties. Daarin kijken we ook naar de feedbackpunten die jullie, onze gebruikers, aandragen. We lichten regelmatig een aantal nieuwe en verbeterde features toe die voor jou als gebruiker van meerwaarde zijn.

Organized view beheerpagina

Bij Smile zijn we continu bezig met kijken hoe we zaken kunnen verbeteren om het voor jou makkelijker te maken.

Eén van de verbeterpunten was de beheerpagina. Die is nu met een zogenaamde ‘organized view’ overzichtelijker gemaakt: alle mogelijke instellingen zijn nu gecategoriseerd per module.

Kies in het overzicht welke module je wilt beheren, en vervolgens vind je daar de diverse instellingen en beheermogelijkheden van die module, zoals bijvoorbeeld hoofd- en subcategorieën.

We laten je hier zien hoe het werkt:

Demonstratie organized view beheerpagina Smile

Als Enterprise klant met applicatiebeheer kan je organized view zelf inrichten en beheren als onderdeel van Smile 3.2.

Gaaf, dit wil ik!

Smile 3.x is als upgrade beschikbaar voor alle Enterprise klanten. De wijze van uitrol hangt af van de specifieke contractafspraken die daarover met jou zijn gemaakt. Wil je meer weten? Vraag een gratis online demo aan of neem telefonisch contact op met Anton of Ellen via 073 – 528 00 40.

Alle SaaS modules en SaaS Suites van Smile worden automatisch bijgewerkt naar de laatste 3.x versie.