Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De Smile 3.x productlijn is vorig jaar gelanceerd, een mooie mijlpaal. In deze nieuwe productversie zitten veel vernieuwingen en optimalisaties. Daarin kijken we ook naar de feedbackpunten die jullie, onze gebruikers, aandragen. We lichten regelmatig een aantal nieuwe en verbeterde features toe die voor jou als gebruiker van meerwaarde zijn.

Application health

Application health geeft aan of er fouten in de configuratie zitten, bijvoorbeeld paden of links die nergens naar leiden. Je ziet hoeveel van dergelijke ‘fouten’ er zijn. Als je doorklikt zie je waar ze zitten en kun je ze oplossen om uiteindelijk een application health met 0 fouten te bereiken.

De application health is alleen inzichtelijk voor applicatiebeheerders die zelf in hun Smile Enterprise applicatie kunnen configureren. Voor hen is de application health een mooie check waarmee ze, nadat ze e.e.a. geconfigureerd hebben, kunnen zien dat alles goed werkt, óf dat er toch een foutje in zit en waar je deze direct kan oplossen.

application health

Gebruik je een SaaS module of SaaS Suite van Smile? Dan zie je de application health dus niet.

Ook Smile gebruikt intern de application health. Voor ons is dit onderdeel van onze kwaliteitsbewaking, waarmee voorafgaand aan een nieuwe release (ook voor SaaS 🙂 ) eventuele bugs al zoveel mogelijk opgelost worden.

Gaaf, dit wil ik!

Smile 3.x is als upgrade beschikbaar voor alle Enterprise klanten. De wijze van uitrol hangt af van de specifieke contractafspraken die daarover met jou zijn gemaakt. Wil je meer weten? Vraag een gratis online demo aan of neem telefonisch contact op met Anton of Ellen via 073 – 528 00 40.

Alle SaaS modules en SaaS Suites van Smile worden automatisch bijgewerkt naar de laatste 3.x versie.