Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Ben je bang om gegevens te verliezen en negatieve publiciteit te krijgen? Heb je last van aanvallen op jouw webapplicaties, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Doe je hoge investeringen in internet-security en ben je er nog steeds teveel tijd aan kwijt?

Meer security met minder moeite

Dat is niet langer nodig, want Smile slaat de handen ineen met Securely, hét immuunsysteem voor jouw webapplicaties.

De Securely oplossing biedt high-end-beveiliging in de toepassingslaag van webapplicaties door middel van artificial intelligence en is gebouwd op dezelfde hyperdynamische architectuur als bijvoorbeeld AWS, Azure en Google. Jouw data is hiermee beveiligd volgens de hoogste standaarden en je hebt er geen omkijken meer naar. Reden genoeg dus voor Smile om een samenwerking aan te gaan!

Hoe de Securely add-on werkt op jouw smile applicatie

Deze samenwerking betreft het toegankelijk maken van de belangrijkste informatie die Securely detecteert in de vorm van een Securely add-on voor de SaaS Privacy Suite gebruikers van Smile, die 24×7 zorgt voor geautomatiseerde  bewaking, inzicht geeft in de aanvallen van buitenaf én (afwijkend) gebruikersgedrag en organisaties zo helpt om aan compliance regels op het gebied van security te voldoen.

Enkele voordelen van de Securely add-on van Smile

Klaar om de regie terug in handen te nemen?

Vraag hier naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.