Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Wist je dat je binnenkort Smile ook kan gebruiken voor enquêtes, markt- en tevredenheidsonderzoek, controles en risico-inventarisatie & -evaluaties? En dat het aanmaken, invullen en beheren van audits zo’n 75% sneller en efficiënter kan?

Nieuw: Vragenlijsten in Smile

Met de nieuwe Vragenlijst module kun je voortaan alle procedures en processen waarin je met vragenlijsten werkt in Smile maken en beheren. Alles is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk vormgegeven en zit natuurlijk boordevol nieuwe functionaliteiten – denk aan meerdere typen antwoordmogelijkheden én multiple choice.

Het aanmaken én beheren van vragenlijsten, audits en checks wordt stukken makkelijker en bespaart je een hoop tijd – de Vragenlijst module is zo’n 75% efficiënter!

Nog een belangrijke vernieuwing is de mogelijkheid voor conditionele vragen, die op basis van de gegeven antwoorden vervolgvragen kunnen triggeren. Het is daarmee bij uitstek geschikt voor enquêtes, tevredenheidsonderzoek, marktonderzoek, en allerlei vormen van checks en controles. De resultaten daarvan zie je realtime in je Smile dashboard terug.

Geïnteresseerd? Volg het Q&A webinar!

Ontdek hoe jouw organisatie deze nieuwe Vragenlijst module kan toepassen tijdens het Q&A webinar op woensdag 21 april om 15:00 uur. Je krijgt daarbij uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen en natuurlijk geeft Jasper-Willem een demo van deze module. Wij denken graag met je mee hoe de Vragenlijst module jouw procedures en processen nog makkelijker en efficiënter kan vormgeven!

Zien we je op 21 april?

Datum: 21-04-2021
Tijd: 15:00
Locatie: Online

Aanmelden?

Dit webinar is vrij toegankelijk voor gebruikers van Het Smile Platform en de Smile SaaS Suite.

Ik ben erbij!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.