Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Zelfevaluaties, (collegiale) visitaties en audits zijn belangrijke instrumenten die schoolbesturen kunnen helpen bij het zichtbaar maken en evalueren van de kwaliteit van hun organisaties. Komen de fysieke audits die hiervoor nodig zijn door de corona omstandigheden in de knel en ben je op zoek naar mogelijkheden om deze auditprocessen in jouw onderwijsinstelling weer snel op de rit te krijgen?

Smile is al jaren gespecialiseerd in de transitie van fysieke audits naar digitale audits en self-assessments, binnen en buiten het Onderwijs.

Wil jij weten hoe Smile jouw onderwijsinstelling kan helpen om de processen rondom audits en checks snel te digitaliseren zodat je ze op korte termijn volledig online kunt uitvoeren? Meld je dan aan voor dit webinar!

Online auditen in het Onderwijs, júist nu!

In dit webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

√ Auditen in het Onderwijs, hoe het tot nu toe ging – Muriel Jansen (Open View Consult) en Titia Buising (Titia Buising Advies)

√ Waarom online auditen ofwel ‘de digitale transformatie van auditprocessen in het onderwijs’ júist nu een goed idee is – Wendy Geurkink (Smile)

√ Hoe softwarehulpmiddelen jouw onderwijsinstelling daarbij kunnen ondersteunen – Anton van Dijk (Smile)

Laat je inspireren, schrijf je gratis in!

Dit webinar is gratis toegankelijk voor iedereen die betrokken is bij de interne auditprocessen binnen een onderwijsinstelling  in SO, PO, VO, MBO, HBO en WO.

Datum: 24-06-2020
Tijd: 14:00
Locatie: Online
Ik ben erbij!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.