Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

“Deze nieuwe, door groei gedreven, directierol zorgt voor meer balans in de verantwoordelijkheden wat de focus verbetert en de werklast verdeelt.”

‘s-Hertogenbosch, 28 maart 2019

Ellen Leenhouts-Koenen wordt met ingang van 1 april 2019 de nieuwe Operationeel Directeur van Smile Software B.V. Het bestuur is verheugd met de aanstelling van Leenhouts-Koenen als Operationeel Directeur, een nieuwe – door groei gedreven – rol binnen het directieteam van Smile.

Leenhouts-Koenen heeft na een stageperiode bij Smile diverse functies bekleed bij Deloitte. Sinds medio 2017 is ze weer werkzaam bij Smile in de rol van Teamlead Customer Operations. Afgelopen half jaar was zij tevens betrokken bij diverse innovatieprojecten binnen Smile.

Leenhouts-Koenen over haar nieuwe functie: “Kwaliteit & Veiligheid, Privacy & Informatiebeveiliging en Governance, Risk en Compliance zijn belangrijke thema’s waar veel organisaties op dit moment mee worstelen. Het is de missie van Smile om organisaties te ondersteunen met deze uitdaging, door ze gebruik te laten maken van ons technologisch platform, dat is ontwikkeld op basis van bijna 25 jaar ervaring op deze gebieden. Als Operationeel Directeur van Smile kijk ik er naar uit om mijn bijdrage te leveren aan ons mooie bedrijf dat hard groeit en volop in ontwikkeling is. Ik heb er alle vertrouwen in dat Smile de komende jaren verder zal uitgroeien tot een internationaal opererende leverancier van online software voor grip op risico’s.”