Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

Het Smile Platform is een blokkendoos vol functionaliteit die naar wens is aan te passen om met meer plezier te werken aan minder risico in jouw organisatie.

DE BEST PRACTICE MODULES VAN SMILE

De best practice* modules Risico’s & Maatregelen, Audits & Afwijkingen, Incidenten, Klachten & (Aan)vragen en Verbeterplannen zijn stuk voor stuk als losstaande tools in te zetten.

Ze zijn in samenspraak met een grote groep enthousiaste gebruikers ontwikkeld. Je kunt daardoor snel aan de slag en weet zeker dat aan alles is gedacht. Zo is de stap naar verbetering gegarandeerd.

In combinatie met elkaar winnen ze verder aan kracht. Met oorzaakanalyse als verbindende factor en een online verbeterbord als handig hulpmiddel om structurele problemen het hoofd te bieden, ontstaat een totaalplatform voor integraal risicomanagement t.b.v. strategische onderwerpen als kwaliteit, veiligheid en dataprivacy. Het op laagdrempelige wijze stimuleren van de intrinsieke motivatie op de werkvloer staat daarbij steeds centraal. (Meer) compliance is een logisch gevolg, niet omdat het moet, maar omdat men graag wil.

* De best practice modules van Smile voldoen aan huidige maatstaven voor risico-, kwaliteits-, veiligheids-, incidenten-, klachten- en verbetermanagement en zijn succesvol getoetst in de praktijk bij diverse gebruikers in diverse branches.

DE LEVERINGSMODELLEN VAN SMILE

Het Smile Platform kent boven op de best practice modules ook een aantal leveringsmodellen. Het onderstaande overzicht geeft snel inzicht in welk model het beste bij jouw situatie past:

Governance, Risk & Compliance

Model SaaS Templates

Model Dedicated Templates

Privacy

Vanuit een intrinsieke motivatie leveren wij een unieke Privacy Suite. Ook deze suite kent een Saas-variant en een Dedicated-variant. Je kunt de Privacy Suite gratis uitproberen!

Gebruikersclub

Bij alle modellen is een support-overeenkomst met SLA en een gratis lidmaatschap van de Smile Gebruikersclub inbegrepen.

JOUW IDEALE APPLICATIE ZELF SAMENSTELLEN

De best practice modules en leveringsmodellen van Smile zorgen ervoor dat jij op eenvoudige wijze jouw ideale applicatie samenstelt. Zo krijg je het beste van twee werelden: leren en profiteren van de kennis van andere gebruikers én recht doen aan de uniekheid en eigenheid van jouw organisatie.

Wil je meer weten over de ideale oplossing voor jouw type organisatie en de bijbehorende investering? Vraag vrijblijvend een online adviessessie* aan en leg jouw uitdaging aan ons voor. Wij helpen graag!

* Alhoewel de oplossingen van Smile ‘ready to go’ zijn en voldoen aan alle vereisten, snappen wij dat het enige beslistijd vergt om te beoordelen wat de consequenties zijn qua implementatie, kosten en ROI. In de online adviessessie besteden wij aandacht aan deze vragen én demonstreren wij de software met behulp van voorbeelden uit de praktijk.

Smile maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en jouw voorkeuren te onthouden.

man-logo