Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De Privacy Suite en losse SaaS-modules van Smile zijn gebaseerd op het ‘plug-and-play’-principe, je kunt er direct mee aan de slag. Toch is het ook wel heel prettig om een beetje hulp te krijgen bij het leren kennen van alle mogelijkheden die de Privacy Suite jouw onderwijsinstelling kan bieden. De MBO-Op-Weg Dag biedt uitkomst.

Tijdens de MBO-Op-Weg Dag stomen we jouw onderwijsinstelling in één dag klaar om de uitkomsten van het self-assessment in te voeren (alle toetsingskaders zijn beschikbaar), DPIA’s in te voeren, de verwerkersovereenkomsten makkelijk op te slaan en privacy incidenten te behandelen! Een deel van de dag bestaat uit de applicatie leren kennen en hoe je deze kan inrichten voor je eigen organisatie, het tweede deel biedt een verdieping en wordt gegeven door Ludo Cuijpers. Ludo is de eerste voorzitter van de gebruikersgroep Smile, die tweemaal per jaar bij elkaar komen om IBP uitdagingen op tactisch en operationeel met elkaar te delen en op te lossen. Deze gebruikersgroep is een waardevolle aanvulling op het IBP netwerk (strategisch / tactisch).

Wij zorgen voor koffie, thee, lunch en lekkers. Na afloop van de MBO-Op-Weg Dag kun je zelfstandig aan de slag met de modules ten behoeve van AVG-compliance en privacy en informatiebeveiliging.

Voor wie?

Deze Snel-Op-Weg Dag is speciaal bedoeld voor Privacy Suite gebruikers in MBO-instellingen.

Werkwijze

De Snel-Op-Weg Dag wordt verzorgd door Jasper-Willem de Swart en Ludo Cuijpers

Enkele werkdagen voor aanvang van de MBO-Op-Weg Dag ontvang je de instructies voor de voorbereiding.

Op de dag zelf ben je vanaf 9:45 uur welkom bij Smile in ‘s-Hertogenbosch. De MBO-Op-Weg Dag start om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur. De lunch is inbegrepen.

Datum: 24-09-2019
Tijd: 10:00
Locatie: Rompertsebaan 50, 's-Hertogenbosch

Aanmelden?

De dag is alleen toegankelijk voor gebruikers van de betaalde SaaS-versie van de Privacy Suite.

Heb je al 1 of meer Snel-Op-Weg Dagen bij Smile afgenomen? Dan wordt jouw deelname automatisch verrekend met jouw openstaande dagen-saldo.

Heb je (nog) geen Snel-Op-Weg Dag bij Smile afgenomen? Dan ontvang je na aanmelding een factuur van € 1.250,- excl. BTW die voorafgaand aan de Snel-Op-Weg Dag moet worden voldaan.

 

Ik ben erbij!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.