Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De Privacy Suite en losse SaaS-modules van Smile zijn gebaseerd op het ‘plug-and-play’-principe, je kunt er direct mee aan de slag. Toch is het ook wel heel prettig om een beetje hulp te krijgen bij het leren kennen van alle mogelijkheden die de Privacy Suite Onderwijs jouw onderwijsinstelling kan bieden. De MBO-Op-Weg Dag biedt uitkomst.

Tijdens de MBO-Op-Weg Dag helpen we je met het werken in de Privacy Suite Onderwijs, waarbij de focus ligt op het Verwerkingsregister. Een deel van de dag bestaat uit de applicatie leren kennen en hoe je deze kan inrichten voor je eigen organisatie, het tweede deel biedt een verdieping en wordt gegeven door Ludo Cuijpers. Ludo is de eerste voorzitter van de gebruikersgroep Smile, die tweemaal per jaar bij elkaar komt om IBP uitdagingen op tactisch en operationeel met elkaar te delen en op te lossen. Deze gebruikersgroep is een waardevolle aanvulling op het IBP netwerk (strategisch / tactisch).

Wij zorgen voor koffie, thee, lunch en lekkers. Na afloop van de MBO-Op-Weg Dag kun je zelfstandig aan de slag met de modules ten behoeve van AVG-compliance en privacy en informatiebeveiliging.

Voor wie?

Deze Snel-Op-Weg Dag is speciaal bedoeld voor Privacy Suite Onderwijs gebruikers in MBO-instellingen.

Werkwijze

De Snel-Op-Weg Dag wordt verzorgd door Jasper-Willem de Swart en Ludo Cuijpers

Enkele werkdagen voor aanvang van de MBO-Op-Weg Dag ontvang je de instructies voor de voorbereiding.

 

 

Let op!

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus zal deze Snel-Op-Weg-Dag niet plaatsvinden op het kantoor van Smile, maar online via Microsoft Teams.

Omdat een online Snel-Op-Weg Dag intensiever is dan op locatie wordt deze dag ingedeeld in blokken van een paar uur zodat de focus behouden kan worden en luisteren en actief zijn afgewisseld worden. Tijdsblokken met uitleg en voorbeelden zullen afgewisseld worden met tijdsblokken waarin je zelfstandig aan de slag mag in de Suite. Aan het begin van de dag zullen we de tijden van deze blokken samen afstemmen. Het is daarom belangrijk dat je deze hele dag beschikbaar bent om aan en in de Suite te werken. Omdat we deze online sessies per organisatie doen i.p.v. met een grotere groep hebben we alle aandacht voor jouw organisatie.

Wil je toch liever deelnemen op een Snel-Op-Weg-Dag bij ons op kantoor? Schrijf je dan in voor een Snel-Op-Weg-Dag die gepland is na de datum van de maatregelen van het coronavirus.

Aanmelden?

De online inschrijvingen voor deze Snel-Op-Weg Dag zijn gesloten. Wil je graag nog aansluiten op 28 april? Neem dan telefonisch contact op met onze collega Claire op 073-5280040.