Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De Privacy Suite en losse SaaS-modules van Smile zijn gebaseerd op het ‘plug-and-play’-principe, je kunt er direct mee aan de slag. Toch is het ook wel heel prettig om een beetje hulp te krijgen bij het leren kennen van alle mogelijkheden die de Privacy Suite Onderwijs jouw onderwijsinstelling kan bieden. De MBO-Op-Weg Dag biedt uitkomst.

Tijdens de MBO-Op-Weg Dag stomen we je in één dag klaar om het Verwerkingsregister in te richten! Je leert de applicatie kennen en hoe je deze kan inrichten voor je eigen organisatie. Op welk niveau leg je bijvoorbeeld een verwerkingsregister vast? Wie laat je wat vast leggen? Hoe leg je risico’s en maatregelen vast?

Wij zorgen voor koffie, thee, lunch en lekkers. Na afloop van de MBO-Op-Weg Dag kun je zelfstandig aan de slag met het verwerkingsregister ten behoeve van AVG-compliance en privacy en informatiebeveiliging.

Voor wie?

Deze Snel-Op-Weg Dag is speciaal bedoeld voor Privacy Suite Onderwijs gebruikers in MBO-instellingen.

Werkwijze

De Snel-Op-Weg Dag wordt verzorgd door Claire Langenhuisen.

Enkele werkdagen voor aanvang van de MBO-Op-Weg Dag ontvang je de instructies voor de voorbereiding.

Let op!

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus zal deze Snel-Op-Weg-Dag niet plaatsvinden op het kantoor van Smile, maar online via Microsoft Teams.

Omdat een online Snel-Op-Weg Dag intensiever is dan op locatie wordt deze dag ingedeeld in blokken van een paar uur zodat de focus behouden kan worden en luisteren en actief zijn afgewisseld worden. Tijdsblokken met uitleg en voorbeelden zullen afgewisseld worden met tijdsblokken waarin je zelfstandig aan de slag mag in de Suite. Aan het begin van de dag zullen we de tijden van deze blokken samen afstemmen. Het is daarom belangrijk dat je deze hele dag beschikbaar bent om aan en in de Suite te werken. Omdat we de groepen bewust klein houden, hebben we alle aandacht voor jouw organisatie.

Wil je toch liever deelnemen op een Snel-Op-Weg-Dag bij ons op kantoor? Neem dan contact met ons op.

Datum: 23-11-2021
Tijd: 9:30
Locatie: Rompertsebaan 50, 's-Hertogenbosch

Aanmelden?

De dag is alleen toegankelijk voor gebruikers van de Privacy Suite Onderwijs.

Heb je al een (persoonlijke) deelname aan een Snel-Op-Weg Dag bij Smile afgenomen? Dan wordt jouw deelname automatisch verrekend met jouw openstaande saldo.

Heb je (nog) geen (persoonlijke) deelname aan een Snel-Op-Weg Dag bij Smile afgenomen? Dan ontvang je na aanmelding een factuur van € 625,- excl. BTW die voorafgaand aan de Snel-Op-Weg Dag moet worden voldaan.

 

Ik ben erbij!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.