Smile
Terug naar hoofdmenu
Terug naar het overzicht

De Privacy Suite en losse SaaS-modules van Smile zijn gebaseerd op het ‘plug-and-play’-principe, je kunt er direct mee aan de slag. Toch is het ook wel heel prettig om een beetje hulp te krijgen bij het leren kennen van alle mogelijkheden die de Privacy Suite Onderwijs jouw onderwijsinstelling kan bieden. De MBO-Op-Weg Dag biedt uitkomst.

Tijdens de MBO-Op-Weg Dag helpen we je met het werken in de Privacy Suite Onderwijs, waarbij de focus ligt op het Verwerkingsregister. Een deel van de dag bestaat uit de applicatie leren kennen en hoe je deze kan inrichten voor je eigen organisatie, het tweede deel biedt een verdieping en wordt gegeven door Ludo Cuijpers. Ludo is de eerste voorzitter van de gebruikersgroep Smile, die tweemaal per jaar bij elkaar komt om IBP uitdagingen op tactisch en operationeel met elkaar te delen en op te lossen. Deze gebruikersgroep is een waardevolle aanvulling op het IBP netwerk (strategisch / tactisch).

Wij zorgen voor koffie, thee, lunch en lekkers. Na afloop van de MBO-Op-Weg Dag kun je zelfstandig aan de slag met de modules ten behoeve van AVG-compliance en privacy en informatiebeveiliging.

Voor wie?

Deze Snel-Op-Weg Dag is speciaal bedoeld voor Privacy Suite Onderwijs gebruikers in MBO-instellingen.

Werkwijze

De Snel-Op-Weg Dag wordt verzorgd door Jasper-Willem de Swart en Ludo Cuijpers

Enkele werkdagen voor aanvang van de MBO-Op-Weg Dag ontvang je de instructies voor de voorbereiding.

Op de dag zelf ben je vanaf 9:00 uur welkom bij Smile in ‘s-Hertogenbosch. De MBO-Op-Weg Dag start om 9:30 uur en eindigt om 16:30 uur. De lunch is inbegrepen.

Datum: 04-02-2020
Tijd: 9:30
Locatie: Rompertsebaan 50, 's-Hertogenbosch

Aanmelden?

De dag is alleen toegankelijk voor gebruikers van de Privacy Suite Onderwijs.

Heb je al 1 of meer Snel-Op-Weg Dagen bij Smile afgenomen? Dan wordt jouw deelname automatisch verrekend met jouw openstaande dagen-saldo.

Heb je (nog) geen Snel-Op-Weg Dag bij Smile afgenomen? Dan ontvang je na aanmelding een factuur van € 1.250,- excl. BTW die voorafgaand aan de Snel-Op-Weg Dag moet worden voldaan.

 

Ik ben erbij!

Oeps, niet alle velden zijn correct ingevuld. Controleer deze nogmaals.